Brend: Rowenta

Rowenta sušilo za kosu CV5930F0

79,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 30496- Kategorije: ,

Opis

Fen Rowenta CV5930F0 Powerline 2400W

Izuzetno brzo i precizno sušenje uz povećanje sjaja

Rowenta Powerline fen za kosu dizajniran je tako da vam omogući da izgledate najbolje, uz samopouzdanje i sjaj koji nikad ne iznevjere. Ionic Booster Technology nudi fen za kosu koji isporučuje milione negativnih jona direktno prema vašoj kosi, smanjujući statički elektricitet i ostavljajući kosu glatkom, lakom za oblikovanje i poboljšanim blistavim sjajem. Sistem Advanced Care postavlja idealnu temperaturu za veću zaštitu. Sušenje visoke učinkovitosti obavlja se bez napora, uz Effiwatt tehnologiju koja štedi energiju i cijeli niz pametnih karakteristika i dizajna.

Za prekrasan izgled ispunjen sjajem, Rowenta Powerline fen nudi besprijekorno sušenje uz potpunu lakoću.

Ionic Booster tehnologija smanjuje statički elektricitet, poboljšavajući vaš stil i ostavljajući kosu glatkom, podatnom i poboljšanom sa divnim sjajem.

Impresivni DC motor opremljen Effiwatts tehnologijom osigurava ukupne performanse i efikasnost, za sušenje koje štedi energiju iz dana u dan.

Otkrijte poboljšane karakteristike dizajnirane za poboljšanje vaše rutinske ljepote: šest postavki brzine / temperature stavljaju jednostavno prilagođenu kontrolu stiliziranja na dohvat ruke, postavka Advanced Care spriječava pregrijavanje, za potpuno zaštićenu i zdravu kosu, udar hladnog zraka fiksira frizuru kao savršeni završni dodir za dugotrajne rezultate i puno više.

Rowenta Powerline: izvanredan paket fena za kosu i blistavog sjaja.

Fen Rowenta CV5930F0 Powerline