Zaglavlje - tehnostar.ba

Uvjeti kupnje

Poštovani Korisniče, na ovoj stranici možete pronaći informacije o ovim internetskim stranicama te upute za jednostavnu uporabu njihovih različitih dijelova.

Podrška

Ukoliko trebate pomoć, molimo Vas da nam se obratite elektroničkom poštom na podrska@tehnostar.ba. Na Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem roku! Telefonsku podršku smo osigurali svakog radnog dana, ponedjeljak – petak, od 8:30 do 17:00h, na telefon +387 (0)39 685-163. Tvrtka TEHNOSTAR d.o.o. Posušje PDV broj: 272224390003. U daljnjem tekstu tvrtka.

Upute za uporabu

Jednostavnom navigacijom kroz sadržaj internetske stranice dolazi se do pojedinih web stranica i proizvoda, a odabrana poveznica vodi izravno do željene informacije. Na stranici se nalazi glavni izbornik koji opisuje kategorije sadržaja ovih internetskih stranica.
Kupovati putem naše internet trgovine je jednostavno i intuitivno. Plaćanje se obavlja putem jednostavnog sučelja s minimalnim brojem koraka.
Obratite nam se ukoliko naiđete na poteškoće, rado ćemo vam pomoći!

Cijena poštarine

Cijene dostave vrijede na području cijele Bosne i Hercegovine, a pošiljke dostavlja A2B Express Delivery d.o.o..
Dostava je u većini slučajeva 24-48 sati, iznimno 72 sata (ovisno o potvrdi narudžbe). Dostava se obavlja radnim danima od ponedjeljka do petka.

Za pošiljke u vrijednosti preko 300 KM DOSTAVA JE BESPLATNA, a do 300 KM naplaćujemo 8 KM.

Zamjena artikla je moguća u roku od 7 dana i isključivo vrijedi za artikle koji nisu oštećeni, te su vraćeni u orginalnoj ambalaži.

Plaćanje webshop

Webshop naplata je moguća jednokratno i to kreditnim i debtnim karticama (Visa, MasterCard i Maestro), pouzećem (plaćanje kod preuzimanja robe, na adresi dostave) i preko žiro računa.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem Interneta osigurane su korištenjem Secure Socket
Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom
njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i PikPay servisa, te obratno.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za
ispunjenje naših obaveza i informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo trgovcima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla.
Svi naši poslodavci i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Cijene

Cijene koje su navedene  na web stranici uključuju trenutnu stopu PDV-a. Zadržavamo pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku. Iznos cijene je promjenjiv, uključujući sve promjene u stopi PDV-a.

Prikazivanje proizvoda

Uloženo je mnogo truda za točni prikaz svake stavke, no usprkos tome mogu se pojaviti male varijacije.
Sve mjere su okvirno navedene i reprodukcija boja je točna onoliko koliko to dopuštaju fotografski i izdavalački procesi.
Imajte na umu da može biti varijacije u bojama ovisno o kalibraciji i postavkama pojedinih ekrana.

Autorsko pravo

Sva prava, uključujući autorska prava, na ovim stranicama su u vlasništvu tvrtke.
Svako korištenje ove web stranice ili njezinog sadržaja, uključujući kopiranje ili skladištenje u cijelosti ili djelomično, osim za svoju osobnu, nekomercijalnu uporabu, zabranjena je bez dopuštenja tvrtke. Ne smijete mijenjati, distribuirati ili ponovno postavljati ništa na ovoj web stranici u bilo koju svrhu.

Dobno ograničenje

Artikle prodajemo samo odraslim osobama (tj. onima u dobi od 18 godina na više). Ako ste mlađi od 18 godina, možete koristiti ovu web stranicu samo uz sudjelovanje roditelja ili skrbnika.
Davanjem narudžbe potvrđujete da ste punoljetni. Protuzakonito je kupiti zabranjene proizvode ako ste mlađi od 18 godina ili za nekoga tko je mlađi.

Sigurnosni propisi

Svi proizvodi su u skladu s odgovarajućim sigurnosnim i potrošačkim propisima. Bit ćete obavješteni ukoliko je proizvod povučen iz prodaje iz bilo kojeg razloga.

Dostupnost

Svi artikli ovise o raspoloživosti.
Obavijestiti ćemo Vas, čim je prije moguće, ako roba koju ste naručili nije dostupna.

Našim kupcima omogućavamo jednostavan pregled i kupnju proizvoda iz našeg asortimana putem ovih internet stranica. Uživajte u bogatoj ponudi pristupačnih proizvoda izvanredne kvalitete i dizajna. Učinite narudžbu prema vlastitim prioritetima i željama. Naručene proizvode ćemo Vam dostaviti do vrata što je brže moguće putem brze dostave. Pobrinuti ćemo se da odabrani proizvodi stignu neoštećeni i da budete zadovoljni vašim odabirom.

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, s PDV-om.

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac
odabere te potvrdi način plaćanja.

Dostava

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te
u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Trgovac se obavezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija.

Poništenje

Svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije na koji se primjenjuju pravila sadržana u Zakonu o zaštiti potrošača, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od 7 dana.
Ako želite otkazati narudžbu možete to učiniti kontaktiranjem naše korisničke podrške e-mailom na podrska@tehnostar.ba ili nas nazovite na +387 (0) 39 685-163, koja će Vas rado savjetovati o procesu.

Povratak

Ako niste zadovoljni s proizvodom iz bilo kojeg razloga, povrat je moguć (u originalnom pakiranju) u roku od 7 dana od dana primitka robe, a mi ćemo Vam ga zamijeniti ili vratiti novac. Žao nam je što je poštarina nastala pri isporuci robe za vas izravni trošak, a ne može biti vraćena. U slučaju otkazivanja narudžbe, a prije preuzimanja robe od strane A2B Express Delivery d.o.o., niste dužni platiti poštarinu.
Specijalne narudžbe i personalizirani predmeti mogu biti vraćeni ili zamijenjeni samo ako su u kvaru. Vi ćete biti odgovorni za sve troškove vraćanja robe te ćete isto tako biti odgovorni za tu istu robu dok ne dođe u naše skladište. Preporučujemo da sačuvate poštansku potvrdu koju ćete dobiti prilikom povratka robe kao dokaz. Povratak novca ili zamjena robe će biti obavljena što je prije moguće nakon primitka povrata. Naša adresa je:  Fra Grge Martića br. 13, 88240 Posušje, Bosna i Hercegovina.

Odricanje od odgovornosti

U potpunosti se odričemo svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz web stranice ili je na bilo koji način vezana uz korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.
Nastojimo provjeriti točnost informacija na ovoj stranici. Međutim ne jamčimo da će ti podaci biti bez pogreške i da informacije, proizvodi i usluge objavljeni na ovoj web stranici mogu sadržavati netočnosti i tipološke pogreške.

Web stranica

Napravljeni su veliki napori kako bi se osiguralo da je ova web stranica osigurana od virusa i nedostataka, međutim, to ne može biti u potpunosti zajamčeno.
Nećemo biti odgovorni za bilo koji osobni gubitak ili štetu koja bi mogla nastati kao posljedica neuspjeha zaštitite Vaše lozinke ili računa s Vaše strane. Vi ste odgovorni za povjerljivost vaše lozinke i računa i svih aktivnosti koje se odvijaju pod Vašim računom.
Nećemo biti odgovorni za bilo koji osobni gubitak ili štetu računalne opreme koja bi mogla nastati kao posljedica korištenja ove web stranice.

Nadležnost

Ova web stranica, njen sadržaj i bilo koji ugovor nastao kao rezultat korištenja ove stranice su uređeni i tumačeni u skladu s BiH zakonom.

 

Ako imate bilo kakvih pitanja o bilo kojem aspektu našeg Tehnostar.ba webshop-a molimo da nas kontaktirate:

TEHNOSTAR d.o.o. Posušje (sjedište tvrtke)
Adresa: Fra Grge Martića br. 13, 88240 Posušje, Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 (0)39 685 163, 682 820
Telefax: +387 (0)39 685 162
E-mail adresa: podrska@tehnostar.ba
PDV broj: 272224390003