Zaglavlje - tehnostar.ba

O nama

S vama smo od 1994. godine. Sjedište tvrtke je u Posušju, na adresi Fra Grge Martića br.13, tek nekoliko kilometara od granice sa Republikom Hrvatskom. Osnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja i maloprodaja bijele tehnike, malih kućanskih aparata, posuđa, te programa tekstila. Uspješno poslujemo sa preko 300 kupaca širom BiH, te na programu uvoza i izvoza sa inostranim partnerima iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Albanije.

Zapošljavamo trenutno preko 60 djelatnika, s tim da je planu povećanje broja zaposlenih zbog pripreme i otvaranja maloprodajnih objekata u nekoliko gradova širom BiH.

Tehnostar d.o.o. je zastupnik malih i velikih kućanskih aparata renomiranog njemačkog proizvođača BOSCH . Također smo zastupnici malih kućanskih aparata Braun, De Longhi  Kenwood, Ariete, zatim štednjaka poznate tvrtke Alfa Plam iz Vranja, proizvoda iz programa bijele tehnike i tv, audio-video tehnike iz programa Gorenje, te smo generalni uvoznici i zastupnici grijaćih tijela poznatih njemačkih proizvođača AEG i Stiebel-Eltron.

Iz programa tekstila zastupamo poznate italijanske proizvođače Ghera Tex, Angello Carillo, Gruppo Carillo, Milotex, Linea Oro. Također, smo zastupnice najpoznatijeg brenda TAC.

U sklopu tvrtke su i podružnice u Livnu, Mostaru, Širokom Brijegu, Banja Luci, Posušju i Sarajevu. Važno je napomenuti da posjedujemo carinsko skladište tipa C u Livnu cca 1500 m².

Naša maloprodajna mjesta se nalaze u Posušju, Livnu, B.Luci, Mostaru, Širokom Brijegu i Sarajevu.

Dodatne informacije o nama i prodajnom asortimanu možete zatražiti preko naših kontakt stranica.

TEHNOSTAR d.o.o.
Posušje