Brend: Rowenta

Rowenta robot usisivač RR7877WH X-plorer S120 AI

499,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Usisivač robot Rowenta RR7877WH X-plorer Serie 120 AI

Umjetna inteligencija vama na raspolaganju!

Otkrijte revolucionarni usisivač robot RR7877WH Rowenta X-plorer S120 AI – robotski usisivač nove generacije! Sa svojom naprednom ultra-preciznom navigacijom i umjetnom inteligencijom za personalizirano čišćenje, X-plorer S120 je ultimativno rješenje za čišćenje bez napora za vaš dom.

Rowenta X-PLORER Serie 120 AI Robot usisavač nudi čišćenje sa savršenim rezultatima, s visoko personaliziranim čišćenjem, poboljšanom umjetnom inteligencijom i vrhunskom tehnologijom otkrivanja niskih prepreka. Ovaj automatski usisavač koji mijenja igru opremljen je tehnologijom laser + kamere za otkrivanje prepreka koje su niže od visine tradicionalnih robot usisavača iz Rowente, sa laserskom kupolom, izbjegavajući predmete na zemlji radi potpune zaštite, udobnosti i mira – zajedno s 4-u-1 akciji čišćenja koja vaš dom ostavlja besprijekornim.

  • PAMETNO ISTRAŽIVANJE AI: Umjetna inteligencija za personalizirano čišćenje, poput preporuka zasnovanih na navikama, automatskim zabranjenim zonama iz prošlih sesija, kompatibilnosti glasovnog asistenta i pametnoj kući * [* Dostupno 2022. godine].
  • SIGURNA ZAŠTITA PODATAKA: podaci 100% potrošača pohranjeni su u podatkovnim centrima Evropske unije, za robot usisavač koji obećava potpunu zaštitu i poštivanje privatnosti.
  • IZUZETNO AUTOMATSKO ČIŠĆENJE: Otkrijte ručno čišćenje s potpunom preciznošću i kontrolom, uz naprednu obradu senzora u stvarnom vremenu i lasersku + kameru za otkrivanje prepreka nižih od visine tradicionalnih robot usisavača iz Rowente sa laserskom kupolom.
  • IZUZETNO PRECIZNA NAVIGACIJA: Laser + tehnologija kamere osigurava izuzetno preciznu navigaciju, sa multiroom / multifloor upravljanjem, automatskim podešavanjem usisne snage po sobi.
  • POPRAVLJIVOST – s jeftinom, brzom isporukom iz 6500 centara za popravak širom svijeta – dio naše posvećenosti zaštiti okoliša i smanjenja otpada.
  • ČIŠĆENJE 4-U-1: 2 bočne četke za uglove i teško dostupna područja, centralna četka za veće nečistoće i smeće, motor od 2700 Pa za pouzdano usisavanje i Aqua Force sistem za čišćenje površina
  • ALERGIJSKA NJEGA: Zaštitite svoj dom od alergena pomoću perivog filtera visokih performansi koji hvata i do 99,9% alergena prašine.
  • TRAJNA BATERIJA: Izdržljiva litijum-jonska baterija visokih performansi koja nudi do 120 minuta rada s jednim punjenjem – dovoljno da pokrije do 150 kvadratnih metara.
  • TIHO ISKUSTVO: Tiho i efikasno čišćenje od 65 dB (A), nivo zvuka koji je jedva iznad svakodnevnog razgovora.
  • LAKO PRAŽNJENJE: Spremnik za prašinu od 0,7 l za rijeđe pražnjenje, s drškom na vrhu robota i dizajnom sa jednostavnom upotrebom.

Recite zbogom neredu i stresu i dopustite robotskom usisivaču RR7877WH Rowenta X-plorer S da revolucionira vaše iskustvo čišćenja doma. Sa svojom sofisticiranom tehnologijom i najsavremenijim dizajnom, nećete pronaći pametniji i učinkovitiji robotski usisivač za svoj dom!