Brend: Berlinger Haus

Berlinger Haus Shiny Black grill tava 28 cm BH-6612

69,00 KM

U cijenu je uključen PDV
Kategorija:

Opis

Grill tava 28 cm Berlinger Haus BH-6612 Shiny Black Edition
Ova elegantna tava za roštilj izrađena je od kovanog aluminijskog materijala debelih stijenki i 3-slojnog neprianjajućeg mramornog premaza.

Korišteni visokokvalitetni materijali pružaju izvrsnu toplinsku vodljivost i omogućuju ravnomjerno pečenje hrane sa svih strana. Uz trostruki sloj mramornog premaza, hrana neće zagorjeti ili se zalijepiti. Ergonomska ručka mekana na dodir nudi dobar zahvat i sigurno kuhanje jer se ne zagrijava tijekom kuhanja.

Opis proizvoda:
Veličina: Ø28 x 4,1 cm
Kapacitet: 2.1L
Boja: Sjajno crna s crnom sjenom
EAN: 5999108415227

Svi proizvodi iz kolekcije Shiny Black ne sadrže štetne tvari kao što su PFOA, olovo i kadmij.

Ova grill tava je prikladna za sve vrste ploča za kuhanje uključujući indukcijske ploče. Turbo indukcijsko dno omogućuje da se hrana kuha s manje energije, a opet se postižu isti odlični rezultati.

Pridržavanje uputa za njegu i čišćenje osigurat će dugotrajnost i trajnost proizvoda te ćete uživati u njegovoj uporabi godinama koje dolaze.

Upute za održavanje prije prve uporabe:
Započnite s uklanjanjem svih oznaka. Pažljivo operite i isperite posuđe blagim deterdžentom i vodom. Zatim osušite posuđe mekim ručnikom. Tretirajte premaz s malo biljnog ulja i obrišite višak. Ovim postupkom čuva se učinkovitost neprianjajućeg sloja.

Upute za čišćenje:
Posudu nakon kuhanja ostavite da se ohladi na sobnu temperaturu. Ne pokušavajte se ohladiti ulijevanjem hladne vode u posuđe.
Koristite blagi deterdžent i mekanu ribalicu. U idealnom slučaju nemojte koristiti abrazivna sredstva za čišćenje. Proizvod se može prati u perilici posuđa, no ručno pranje će produžiti vijek trajanja proizvoda i očuvati intenzitet boje.
Nemojte koristiti metalnu ribu za pranje ili metalno posuđe za kuhanje kako biste spriječili oštećenje neljepljivog sloja.