Brend: Whirlpool

Whirlpool ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem – WHC20 T352 193,5cm

1.599,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 30407- Kategorije: ,

Opis

Lako organizirajte namirnice

Lako organizirajte namirnice

Whirlpool Space Management Suite sustav je koji maksimizira kapacitet za pohranu vašeg hladnjaka. Uključuje značajke kao što su fleksibilne police, svestrane ladice i pokretne balkone u vratima koji se mogu lako prilagoditi kako bi odgovarali većim predmetima, visokim bocama i glomaznim spremnicima. To, ne samo da vam pomaže da maksimalno iskoristite raspoloživi prostor, već i održava hranu organiziranom i lako dostupnom!
Uživajte u pametnijem i intuitivnijem iskustvu hlađenja!

Uživajte u pametnijem i intuitivnijem iskustvu hlađenja!

Tehnologija 6TH SENSE koristi posebne senzore za otkrivanje promjena u razinama temperature unutar hladnjaka. Bilo da brzo otvorite vrata kako biste zgrabili zalogajčić ili pospremili veliku količinu namirnica nakon kupovine, ona automatski vraća pravu temperaturu, osiguravajući da se hrana drži u najboljim uvjetima.
Iskustvo hlađenja bez napora

Iskustvo hlađenja bez napora

Nadogradite svoj dom s Whirlpool Total No Frost tehnologijom! Zaboravite na stres ručnog odmrzavanja i na kondenzaciju u hladnjaku. Naš inovativni sustav održava vaš hladnjak sa zamrzivačem bez ikakvog nakupljenog leda, tako da možete uživati ​​u više prostora, većoj učinkovitosti i manje stresa.
Neviđena svestranost pohrane svih vaših namirnica

Neviđena svestranost pohrane svih vaših namirnica

Otkrijte fleksibilnost MultiFresh Box, prilagodljive ladice u kojoj možete stvoriti idealne uvjete za različite vrste hrane. Bilo da trebate pohraniti svježe povrće i voće (3-4° C), mliječne proizvode (2° C+) ili meso i ribu (1-2° C), samo trebate okrenuti gumb ladice i odabrati namjensku postavku.
Volite li mirno kuhinjsko okruženje?

Volite li mirno kuhinjsko okruženje?

Sa Zen Inverter kompresorom možete uživati ​​u tihom iskustvu hlađenja koje neće ometati vašu svakodnevnu rutinu i well-being. Ovaj inovativni sustav koristi napredne tehnike smanjenja buke i kontrole vibracija kako bi stvorio mirnu i smirujuću atmosferu u vašoj kuhinji. Nema više stalnog zvuka vašeg hladnjaka, već opuštajućeg i skladnog kućnog okruženja.
Super tihiOvaj je hladnjak dizajniran za vaš well-being. Pruža idealne rezultate dok osigurava tihi izlaz buke: samo 32 DBA, tako da možete uživati ​​u dodatnom miru i tišini u svojoj kuhinji.
Metalni multi protokPrekrasna unutrašnjost.
Dizajnirani elegantni aluminijski multi protok za najbolji unutrašnji izgled hladnjaka.
Ušteda prostoraSav potreban prostor. Ovaj inovativni dizajn Whirlpool hladnjaka/zamrzivača omogućuje prostor i fleksibilnost koju trebate ja jednostavnu pohranu vaše hrane i pića.
Balkon na vratima za boceSigurna pohrana. Ovaj Whirlpool hladnjak pruža savršenu pohranu vaših boca, s pripadajućim balkonom za boce.
Staklene policeStrast za ljepotom u svakom detalju. Ovaj Whirlpool hladnjak sadrži staklene police dizajnirane da kombiniraju ljepotu i funkcionalnost, te pružaju najviše ispunjavajući korisnički doživljaj.
EverestEverest hladnjak omogućuje dodatnu uštedu prostora.
Stalak za boceSigurna pohrana. Ovaj Whirlpool Hladnjak osigurava savršenu pohranu vaših boca, s namjenskim stalkom za boce.
Reverzibilna vrataRadi vaše udobnosti. Ovaj Whirlpool Hladnjak Zamrzivač ima reverzibilna vrata, koja se mogu otvoriti slijeva ili udesno, radi vaše udobnosti.
Alarm temperatureDizajniran za vaš mir. Alarm temperature upozorava vas ako se temperatura u vašem hladnjaku povećava, što vam pomaže da izbjegnete moguće kvarenje hrane.
VentilacijaOvaj Whirlpool Hladnjak Zamrzivač ima ventilator koji osigurava glatko i ravnomjerno strujanje zraka u šupljini vašeg uređaja, za poboljšanu ventilaciju.
NoFrostNije potrebno odmrzavanje. Tehnologija NoFrost smanjuje vlagu u zamrzivaču, sprečavajući stvaranje leda.
Mali balkonSigurno skladištenje malih predmeta. Ovaj Whirlpool Hladnjak uključuje namjenski mali balkon, tako da možete sigurno pohraniti male predmete i spriječiti miješanje mirisa i okusa.
Bez zamrzavanjaNe odmrzavajte više nikad. Bez kapi leda u hladnjaku.
Balkon na vratima za mliječne proizvodeNjega za mliječne proizvode. Ovaj Whirlpool hladnjak uključuje prostrani, namjenski mliječni balkon, kako bi se spriječilo miješanje mirisa i okusa.
Elektronički sustav upravljanjaSavršene performanse. Ovaj Whirlpool kombinirani hladnjak sadrži elektronički upravljački sustav koji osigurava ispravne postavke parametara u svakom trenutku, pružajući idealnu učinkovitost i kontrolu temperature.
LED osvijetljenjeSavršeno osvjetljenje. Energetski učinkovite LED diode ravnomjerno šire svjetlo u šupljini hladnjaka, što olakšava pronalaženje onoga što tražite.
Brzo zamrzavanjeBrzo zamrzavanje. Funkcija brzog zamrzavanja postavlja temperaturu zamrzivača 10 stupnjeva hladnije od najniže postavke, da brzo zamrzne hranu i zadrži njezine nutritivne vrijednosti.
Vodilice ladice u hladnjakuGlatko kretanje. Ovaj Whirlpool kombinirani hladnjak sadrži ladicu hladnjaka s vodilicama, koje osiguravaju mekano, glatko i lagano kretanje.
6TH SENSE tehnologija6TH SENSE tehnologija nadzire temperaturu unutar vašeg hladnjaka/zamrzivača i automatski je podešava kad je to potrebno.
Kapacitet 250 – 290 LSav prostor koji vam treba. Ovaj Whirlpool kombinirani hladnjak dizajniran je tako da osigura sav prostor koji vam je potreban za udobnu pohranu hrane i pića.
MultiFreshboxPrilagodljiva ladica s 3 različite temperaturne postavke za idealno pohranu posebne hrane: ribe & mesa (+0/2°), voća i povrća (+4°) ili mlječnih proizvoda (+2/3°).
Fresh Box+ (gumb)Voće i povrće ostaju svježi do 15 dana*.
Ladica s gumbom za kontrolu vlažnosti omogućuje vam da voće i povrće bude svježe do 15 dana*.
*Na temelju gubitka kilograma i vizualne kvalitete , s obzirom na uobičajeno voće i povrće. Interni postupak ispitivanja.
Zen inverter tehnologijaUživajte u smirivanju u vašoj kuhinji s optimalnim performansama na niskoj razini buke zahvaljujući inverter motoru kompresoru iz našeg asortimana hladnjaka/zamrzivača.