Brend: Tefal

Tefal glačalo FV6820

149,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 30503- Kategorije: ,

Opis

TEFAL Ultragliss Plus pegla na paru: Snažna para

Kombinujući snagu pare sa impresivnim spektrom funkcija, pegla na paru TEFAL Ultragliss Plus nudi jednostavno i efikasno rješenje za savršene rezultate peglanja iz dana u dan.

Ova pegla na paru visokih performansi olakšava brigu o odjeći sa 25% većom snagom pare * i funkcijom automatskog isključivanja za bezbrižno svakodnevno peglanje.

Napravljeno da traje, stopalo pegle Durilium Airglide otporno je na ogrebotine i posjeduje 100% aktivnih rupica za paru za maksimalnu pokrivenost parom.

Snaga od 2800W omogućava brzo zagrijavanje, kao i neprekidni izlaz pare do 50 g /minutu kako biste osigurali visoko efikasne sesije peglanja a dodatni udar pare do 260g/min savladava deblje tkanine i uporne nabore.

 

 • Izuzetno snažna para

   

  Iskusite veću brzinu i efikasnost sa pločom visokih performansi koja nudi do 25% veću snagu pare, * za savršene rezultate na koje možete računati svakoga dana.

   

 • 2800W za brzo zagrijavanje

   

  Savršena pegla na paru za svakodnevnu upotrebu, sa 2800W snage osigurava brzo zagrevanje i performanse koje su tu kada god vam zatrebaju.

   

 • Efikasni rezultati peglanja

   

  Kontinuirani ispust pare do 50g/min. Za jednostavno i brzo peglanje uz savršene rezultate za kratko vrijeme.

   

  • Veoma kvalitetno stopalo pegle

    

   Na prvom mjestu u kliženju, u Tefalu, novo Durilium Airglade stopalo pegle osigurava impresivne performanse i veliku pokrivenost sa patentiranom tehnologijom i dugotrajnošću.

    

  • Eco režim rada

    

   Uštedite energiju sa eco režimom koji troši do 20% energije manje, za ekološki orjentisane performanse i niže račune za električnu energiju

    

  • Precizan vrh

    

   Vrh pegle je posebno oblikovan kako bi omogućio lakše peglanje oko dugmadi.

    

  • Jednostavno vertikalno peglanje

    

   Peglanje osjetljive i duge garderobe je jednostavno uz vertikalnu paru, idealno za uklanjanje nabora sa odijela, čak i zavjesa.