Brend: Samsung

Samsung perilica + sušilica rublja WD90T634DBH/S7

1.899,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Snažni mjehurići

Eco Bubble™ tehnologija

Uživajte u efikasnom čišćenju čak i na niskim temperaturama* uz Eco Bubble™ tehnologiju. Deterdžent se pretvara u mjehuriće, brzo prodire u tkaninu i otklanja nečistoće s lakoćom, a istovremeno štedi energiju i čuva boju i teksturu tkanine**.

Optimiziran deterdžent

Auto Dispense

Dobijte najbolje rezultate pranja* uz manje otpada i truda. Auto Dispense automatski dozira odgovarajuću količinu deterdženta i omekšivača za svako punjenje. Također može primiti dovoljno deterdženta za do 1 mjesec pranja**, tako da nema potrebe za punjenjem spremnika za deterdžent nakon svakog pranja.

Sanitizirajte vazduhom

Air Wash tehnologija

Neka Vaša odjeća bude higijenski svježa bez vode i deterdženta. Air Wash tehnologija deodorizira i sanitizira Vašu odjeću tako da ona uvijek miriše svježe. Neprijatni mirisi kao i 99,9% bakterija* su uklonjeni upotrebom samo zagrijanog vazduha. Nema potrebe za ključanjem ili skupim i potencijalno štetnim hemikalijama.

Operite za 59 minuta

Super brzina (59 minuta)

Skratite Vaše vrijeme za dnevno pranje garderobe i dobijte temeljito čistu garderobu. Jednostavno koristite Super Speed program da operete veš u svega 59 minuta*. Eco Bubble™ tehnologija osigurava snažno čišćenje, dok je vrijeme ispiranja skraćeno upotrebom Speed Spray karakteristike. A ona ubrzava i brzinu okretanja kako bi brzo centrifugirala garderobu.

Program Higijensko čišćenje

Program Higijenska para

Pružite garderobi dubinsko, higijensko čišćenje parom. Ciklus Higijenska para poboljšava kvalitet čišćenja pri pranju bez prethodnih tretmana. On otpušta paru sa dna bubnja pa svaki predmet bude temeljito zasićen. Tako se otklanja ukorijenjena prljavština i 99,9% bakterija* i alergena**.

Izdržljive performanse

Digital Inverter tehnologija

Uživajte u vrhunskoj efikasnosti, manjoj buci i dugotrajnim performansama. Tehnologija digitalnog invertera koristi snažne magnete za tiše* i snažnije performanse, ali i koristi manje energije od univerzalnog motora. Takođe nudi najdužu trajnost u industriji** i garanciju od 20 godina***.

Intenzivno čišćenje

Bubble Soak funkcija

Neka Vaša odjeća bude besprijekorno čista, čak i ako je zaista prljava. Bubble Soak funkcija pomaže ukloniti širog opseg tvrdokornih mrlja poput krvi, čaja, vina, šminke i trave. Odjeća se detaljno namoči u aktivnim mjehurićima tako da se prljavština i mrlje omekšaju te ih je lakše efikasno ukloniti*.

Održavajte mašinu za pranje veša svježom

Drum Clean + opcija

Neka vrata i unutrašnjost Vaše mašine za pranje budu higijenski čisti. Drum Clean + uklanja prljavštinu i 99,9% bakterija koje uzrokuju neprijatan miris* iz bubnja, bez skupih deterdženata. Jak vodeni mlaz i brzo okretanje uklanjaju i prljavštinu koja nastaje oko brtve vrata. I obavještava Vas kada treba čišćenje**.

Čisti ostatke

StayClean ladica

Prestanite da trošite deterdžent i izbjegnite naporan zadatak čišćenja posude za deterdžent. StayClean ladica osigurava da se više deterdženta sapere specijalno dizajniranim sistemom za ispiranje vode. Tako ostaje manje neuglednih ostataka sapuna i ladica ostaje čistija i higijenska.

 

Veš mašina + sušilica Samsung WD90T634DBH/S7
Energetska učinkovitost B
Boja Bijela
Kapacitet pranja [kg] 9
Kapacitet sušenja [kg] 6
Centrifuga [obr/min] 1400
Širina [cm] 60
Dubina [cm] 65
Visina [cm] 85
Nivo buke [dBA] 73