Brend: Samsung

Samsung perilica rublja WW80T534DAE1S7 8kg

899,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Snažni mjehurići

Eco Bubble™ tehnologija

Uživajte u efikasnom čišćenju čak i na niskim temperaturama* uz Eco Bubble™ tehnologiju. Deterdžent se pretvara u mjehuriće, brzo prodire u tkaninu i otklanja nečistoće s lakoćom, a istovremeno štedi energiju i čuva boju i teksturu tkanine**.

Optimiziran deterdžent

Auto Dispense

Dobijte najbolje rezultate pranja* uz manje otpada i truda. Auto Dispense automatski dozira odgovarajuću količinu deterdženta i omekšivača za svako punjenje. Također može primiti dovoljno deterdženta za do 1 mjesec pranja**, tako da nema potrebe za punjenjem spremnika za deterdžent nakon svakog pranja.

Higijenski čisto

Drum Clean opcija

Neka unutrašnjost vaše mašine za pranje budu higijenski čisti. Drum Clean + uklanja prljavštinu i 99,9% bakterija koje uzrokuju neprijatan miris. Ne treba vam jak ili skup deterdžent, jer se koristi kombinacija namakanja, pulsiranja i velike brzine centrifuge. I obavještava vas kada treba čišćenje**.

Intenzivno čišćenje

Bubble Soak funkcija

Neka Vaša odjeća bude besprijekorno čista, čak i ako je zaista prljava. Bubble Soak funkcija pomaže ukloniti širog opseg tvrdokornih mrlja poput krvi, čaja, vina, šminke i trave. Odjeća se detaljno namoči u aktivnim mjehurićima tako da se prljavština i mrlje omekšaju te ih je lakše efikasno ukloniti*.

Čisti ostatke

StayClean ladica

Prestanite da trošite deterdžent i izbjegnite naporan zadatak čišćenja posude za deterdžent. StayClean ladica osigurava da se više deterdženta sapere specijalno dizajniranim sistemom za ispiranje vode. Tako ostaje manje neuglednih ostataka sapuna i ladica ostaje čistija i higijenska.

Energetska učinkovitost B
Boja Bijela
Kapacitet pranja [kg] 8
Centrifuga [obr/min] 1400
Širina [cm] 60
Dubina [cm] 55
Visina [cm] 85
Nivo buke [dBA] 72