Brend: Lord

Lord perilica rublja W1 9kg

1.199,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Samostojeća perilica rublja W1 s prednjim punjenjem u ekonomičnoj varijanti C. Perilica može oprati do 9 kilograma rublja odjednom, a sama zna težinu rublja zahvaljujući posebnom senzoru. Također prilagođava količinu potrošene vode i potrošnju električne energije.

Možete birati između 15 programa pranja. Nekoliko načina rada može biti prikladno za pamuk ili rublje koje se lako održava, kao i za vunu, svilu, sportsku odjeću i drugo. Bubanj za pranje od nehrđajućeg čelika nježan je prema rublju.

Sve postavljate na jasnom LED zaslonu

Naravno tu je i LED zaslon na dodir s dodatnim funkcijama. Možete, primjerice, sami odrediti kraj programa, do 24 sata unaprijed. Na displeju se nalazi i indikator preostalog vremena do kraja pranja.

Korisno je i mogućnost pauziranja programa za dopunjavanje rublja, odabir brzine ili eko programa. Također možete koristiti funkciju za jednostavno glačanje. Na završetak programa, perilica rublja će Vas upozoriti vizualno i zvučno.

Roditelji će sigurno cijeniti osiguranje djeteta. Perilica također ima višestruku zaštitu od oštećenja vodom. Prednost će biti niska radna buka. Perilica rublja opremljena je BLDC inverter motorom koji se odlikuje izdržljivošću i ekonomičnošću, ali i tihošću zahvaljujući smanjenju vibracija i buke.

Nekoliko važnih brojeva za perilicu rublja Lord W1

potrošnja vode: 44 l / 1 ciklus buke: A 72 dB potrošnja električne energije: 66 kWh / 100 ciklusa maksimalno opterećenje: 9 kg maksimalna brzina centrifuge: 1.400 / minuta broj programa: 15

Koje značajke nudi?

SpeedPerfect (Quick) Trebate li skratiti program pranja i oprati što je prije moguće? Tada ćete voljeti funkciju SpeedPerfect (Quick).

Prednosti perilice rublja LORD W1

Perilicu rublja Lord W1 karakterizira tihi rad, tako da možete prati i noću. Razina buke mu je samo 72 dB. Omogućuje odgodu početka pranja do 24 sata. Dizajn i konstrukcija perilice dizajnirani su tako da kombiniraju praktičnost s modernim i bezvremenskim izgledom. Jedinstvena struktura bubnja potpuno od nehrđajućeg čelika nježna je za vaše rublje, sprječava gužvanje i omogućuje jednostavno održavanje.

Možete birati između nekoliko korisnih programa

Perilica rublja ima 15 programa koji će u potpunosti zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe vašeg kućanstva. Posebno ćete cijeniti nekoliko nježnih programa, kao što su pamuk 20°C i 40°C, fino/svila 30°C, vuna 30°C ili program za sportsku odjeću i također program za čišćenje bubnja.

Koristeći tehnologije, možete jednostavno postaviti duljinu pranja

Kako bi pranje bilo što brže, odabrani programi pranja mogu se skratiti zahvaljujući SpeedPerfect (Quick) tehnologiji.

Veliki, pregledni zaslon osjetljiv na dodir olakšava postavljanje perilice

Perilica ima zaslon osjetljiv na dodir, koji omogućuje ne samo stalnu kontrolu nad odabranim programima, već i kontinuirano praćenje procesa pranja. Osim toga, pojednostavljuje sve postavke.

 

TIP samostojeći
VRSTA PERILICE unaprijed ispunjen
VISINA 84,8 cm
ŠIRINA 59,8 cm
DUBINA 62 cm
ENERGETSKI RAZRED C
PRIKAZ da LCD
BUKA 72 dB (centrifugiranje)
KLASA BUKE A
SIGURNOSNA BRAVA ZA DJECU Da
TEŽINA 71 kg
NAČIN KONTROLE dodir
NAČIN POSTAVLJANJA samostojeći
AKUSTIČNI INDIKATOR da (može se isključiti)
AQUASTOP Ne
BOJA bijela
ZAŠTITA OD PRELJEVANJA Da
ODGODA STARTA do 24 sata
BROJ PROGRAMA 15
POTROŠNJA ELEKTRIČNE ENERGIJE ZA 100 CIKLUSA 66 kWh
POTROŠNJA VODE 44 l/ 1 ciklus
VRSTA MOTORA BLDC pretvarač
BOJA – LED žuta boja
MAKSIMALNO PUNJENJE 9 kg
MAKSIMALNA BRZINA CENTRIFUGE 1400/min
AUTOMATIZACIJA KOLIČINE Da
DODAVANJE RUBLJA U TIJEKU Da
SENZOR PJENE Da
KLASA UČINKOVITOSTI CENTRIFUGE B
KLASA UČINKOVITOSTI PRANJA A
INDIKATOR PREOSTALOG VREMENA Da
VIZUALNI INDIKATOR Da
VOTAGE 220 – 240 V
FREKVENCIJA 50 Hz