Brend: Liebherr

Liebherr hladnjak XRFsd 5265 + Prime + SmartSteel

7.399,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: LI0108022- Kategorije: ,

Opis

Vanjske dimenzije: visina/širina/dubina 1.855 / 1.204 / 675 mm
Ukupni volumen 661
Ledomat Da
Rješenje za povezivanje integrirani, fiksni
BioFresh Professional

BioFresh Professional

BioFresh Professional sef daje hrani dodatnu svježinu za dugi vijek trajanja – uključen je wow efekt: zahvaljujući HydroBreeze hladna magla prekriva voće i povrće poput zaštitnog melema. U kombinaciji s temperaturom malo iznad 0 °C i visokom vlagom, nezapakirano voće i povrće osjeća se kao kod kuće. 

Sigurno za ribu i plodove mora

Sigurno za ribu i plodove mora

Volite ribu? Vaš Liebherr čuva ribu svježom! Fish & Seafood Safe čuva ribu i plodove mora na optimalnoj temperaturi od -2 °C; jednako profesionalno kao i vaša ribarnica. Podesite veličinu zone od -2 °C koliko god želite – a preostalo meso i mliječne proizvode čuvajte na optimalnih 0 °C. LED zaslon pokazuje da je zona od -2 °C trenutno aktivna.

Nema mraza

Nema mraza

Kada otvorite zamrzivač, želite vidjeti smrznutu hranu – a nikako led i inje. NoFrost štiti odjeljak zamrzivača od neželjenog zaleđivanja, koje troši mnogo energije i može biti skupo. NoFrost znači da nema više zamornog i dugotrajnog odmrzavanja odjeljka zamrzivača, više vremena za druge stvari – i uštedu novca.

Integrirani SmartDeviceBox

Integrirani SmartDeviceBox

Vaš Liebherr možda stoji u kuhinji – ali ako želite, može se u bilo kojem trenutku spojiti na internet. Integrirani SmartDeviceBox otvara vrata svim prednostima Smart Homea. Jednostavno ga priključite, uključite i povežite svoj Liebherr s mrežom putem Wi-Fi veze.

SmartSteel

SmartSteel

Zahvaljujući površini SmartSteel, puristički jezik dizajna uređaja savršen je naglasak svake kuhinje. Horizontalno poliranje ističe nehrđajući čelik i daje mu svilenkasti sjaj i ugodan osjećaj. Poseban premaz smanjuje otiske prstiju i čini površinu neosjetljivom na ogrebotine. Dakle, ništa ne narušava visokokvalitetnu vanjštinu.

LightTower

LightTower

Uživajte u optimalno osvijetljenoj unutrašnjosti: LightTower prikazuje hranu u njezinom najboljem svjetlu i postavljen je tako da je cijeli vaš hladnjak napunjen u svakom trenutku osvijetljen. Montaža LightTowera u ravnini s bočnim zidovima znači da ima više prostora za vašu hranu.