Brend: Whirlpool

Whirlpool klima uređaj SPIW312L-12

939,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Whirlpool klima uređaj inverter SPIW 312L

6TH Sense

Sa samo jednim dodirom uspostavlja se automatska kontrola temperature, vlažnosti vazduha i brzine ventilatora, tako da se možete opustiti dok se klima brine o vama. Pametna upotreba – Jednostavno pritisnite dugme 6 TH Sense na daljinskom upravljaču i senzor na unutarnjoj jedinici detektuje klimatske uslove u prostoriji. Na temelju svojih očitovanja, identifikuje optimalnu kombinaciju funkcija za grijanje, hlađenje, ventilaciju ili odvlaživanje kako bi postigli uslove koje želite, što je brže moguće.

Zen Sleep -tihi način rada, smanjenje buke do 30%

Zen San, maksimalan učinak sa novom Zen Sleep funkcijom, jedinstveni trio funkcionalnosti koji vam pomaže doprinjeti dubokom, slatkom i mirnom snu. Tihi način rada donosi smanjenju buke do 30% u usporedbi sa standardnim načinom hlađenja. Dim funkcijom, LED svjetla će se ugasiti tokom noći kako bi se izbjegla minimalna ometanja vašeg sna. Sleep Age mod daje vam na izbor četiri programa noćne kontrole temperature.

Ušteda energije – uštedite do 41% energije u usporedbi sa standardnim načinom hlađenja

Inteligentna ušteda energije pomaže kako bi utrošili manje novca na račune za struju, a više na dobre stvari koje vas vesele u životu. S ovom funkcijom uštedite do 41% energije u usporedbi sa standardnim načinom hlađenja.

JET funkcija

Super hlađenje u 10 minuta – kod visokih ljetnih temperatura potrebno vam je brzo hlađenje. Uz Jet funkciju možete spustiti temperaturu od 5 ° u samo 10 minuta. To je stvarno cool!

4D Xpert – hlađenje u svim smjerovima

Hlađenje u svim smjerovima – 4D Xpert protok vazduha sistem instaliran u nove Fantasia II modele je napredni dizajn koji uključuje 4 multi-directional odvoda vazduha za ravnomjerniju dufuziju vazduha

Around U

Around U – Senzor ugrađen u daljinski upravljač detektuje temperaturu gdje se stvarno nalazite, a ne samo gdje je unutrašnja jedinica te vam pomaže u dobijanju ujednačene temperature prostorije.

Lytic Enzyme HEPA Filter

Pročišćavanje, Lytic Enzyme HEPA Filter – Za razliku od konvencionalnih filtera, Whirlpool-ovi Lytic Enzyme filteri visoke efikasnosti pročišćavaju čestice i uklanjaju 99,9% bakterija i čestica iz vazduha koji udišemo, u samo 24 sata. Dok vas hladi ujedino i čisti vaš prostor od štetnih čestica i bakterija.

Anti-Freeze

Funkcija protiv zamrzavanja osigurava da temperatura u vašem domu nikada ne pada ispod 8 ° C, čak i kada ste odsutni. Time vas riješava problema puknutih cijevi i omogučava brže zagrijavanje kada se vratite svome domu.

Automatsko čišćenje

U načinu rada hlađenja ili odvlaživanja vazduha, sistem uklanja vodu iz vazduha i koristi ga za uklanjanje prašine i masnoće sa isparivača. Kada isključite uređaj, sistem automatskog čišćenja uključuje grijanje kako bi se isparivač osušio. Sprečavajuči širenje plijesni i bakterija, štiti higijenu vašeg doma, i pomaže uštedjeti energiju.

 

Energetska klasa: A++

Motor: Inverterski motor

Kapacitet grijanja: 4,0 kW / 13,648 BTU/hr

Kapacitet hlađenja: 3,4 kW / 11,601 BTU/hr

SEER koeficijent: 5,6

SCOP koeficijent: 3,8

Radna temperatura vanjske jedinice – hlađenje: 21~43°C

Radna temperatura unutrašnje jedinice – hlađenje: 21~32°C

Radna temperatura vanjske jedinice – grijanje: -15~24°C

Radna temperatura unutrašnje jedinice – grijanje: 20~27°C

Nivo buke buke unutrašnje jedinice (db): 54

Nivo buke vanjske jedinice (db): 54

Plin: R32 ekološki gas

Dimenzije vanjske jedinice (ŠXDXV): 660×482×240 mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (ŠXDXV): 818×270×217 mm