Brend: Bosch

Bosch 2in1 Usisivač Flexxo Serie 4 BBH3ALL28

519,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

  • Litij-ionska tehnologija: Trajne baterije za stalno visoku djelotvornost i kratko vrijeme punjenja.
  • Uvijek nadohvat ruke: dodatna oprema koja se može kombinirati integrirana je izravno u uređaj.
  • Za sve zadatke čišćenja: Brzo čisti sve podove, čak i ispod namještaja, zahvaljujući izuzetno pokretnom spoju nastavaka i sve druge površine integriranim ručnim usisavačem.
  • Čišćenje na svim razinama: mnogi dodatci čiste sve vrste nečistoća, od poda do stropa te čak i u automobilu.
  • Praktična 2u1 funkcionalnost: Ručni usisavač i štapni usisavač u jednom uređaju za veću fleksibilnost.

Litij-ionska tehnologijaBosch litij-ionska tehnologija pokazala se kvalitetnom u Boschevim električnim alatima te je sinonim za visoku učinkovitost i dug uporabni vijek baterija koje se mogu ponovno puniti. Odlikuje se iznimno dugim vremenom rada i kratkim vremenom punjenja.

Integrirana dodatna opremaNemojte gubiti vrijeme s traženjem dodatne opreme! Ona je integrirana u uređaj. Mlaznica za pukotina produžna je, tako da je možete upotrijebiti i u teško dostupnim kutovima i na visokim stropovima. Kombinacija četke za namještaj i nastavka za tapecirani namještaj čini čišćenje posebnih površina zaista praktičnim.

Četka AllFloor BrushSvaki je dom jedinstven. Motorizirana četka AllFloor Brush jamči vidljive rezultate čišćenja na svim vrstama podova, uključujući parkete, tepihe i pločice. Za brze rezultate čišćenja ona radi s visokm brojem okretaja (do 3.500 o/min).

Čišćenje na svim razinama.Usisavanje na svakoj razini – od poda to stropa – sada je moguće. Usisavač dolazi s korisnom dodatnom opremom kojom možete čistiti sve vrste podova, kao i druge površine, poput stolova, presvlaka i čak i unutrašnjosti auta.

2u1Usisavač možete upotrijebiti i bez dodatne opreme. Ručni se usisavač jednostavno upotrebljava zbog ergonomski postavljenog prekidača napajanja i jednostavne ravnoteže. Usisavač je također idealan za brzo čišćenje stolova, stolica i sofa ili za usisavanje teško dostupnih područja kao što su ladice ili pod ispod namještaja. Čak je i spremnik za prašinu te filtar moguće jednostavno isprazniti i zamijeniti.

Četka EasyCleanValjak četke može se jednostavno odstraniti i očistiti. Jamči savršene rezultate svaki put.