Brend: Berlinger Haus

Berlinger Haus Black Rose tava za ribu BH-7149

55,00 KM

U cijenu je uključen PDV
Kategorija:

Opis

Tava za ribu Berlinger Haus BH-7149 Black Rose Collection
Ova lijepa tava za ribu ima neprianjajući mramorni premaz i jedinstveni dizajn s rebrastom površinom koja oponaša tradicionalnu rešetku za roštilj. Žljebovima se uklanja višak masnoće koja se zajedno s mesnim sokom zadržava između njih. Osim toga, rebrasta površina osigurava ravnomjerno pečenje ribe, kao i druge hrane poput odrezaka, povrća ili hamburgera izravno na grill tavi.

Specifikacije proizvoda:
Materijal: kovani aluminij
Premaz: Mramorni premaz protiv lijepljenja
Veličina: 35 x 25 x 4,5 cm
Boja: crno i ružičasto zlato

Tava za ribu Berlinger Haus BH-7149 Black Rose Collection
Tava za ribu Berlinger Haus BH-7149 Black Rose Collection

Kovani izgled tave je zadivljujući i doprinosi njenoj izdržljivosti. Unutarnji sloj prekriven je 3-slojnim mramornim premazom, poznatim po svojoj izvrsnoj sposobnosti neprianjanja. Posuda sprječava zagorijevanje hrane i lako se čisti. Pogodan je i za zdravo kuhanje s minimalnom količinom masti ili ulja, ovisno o korištenim sirovinama. Posuda ne sadrži nikakve štetne tvari kao što su PFOA, olovo i kadmij, što kuhanje čini zdravim i higijenskim.

Ojačano turbo indukcijsko dno, izrađeno od nehrđajućeg čelika, kompatibilno je sa svim vrstama ploča za kuhanje, uključujući indukciju, te radi pouzdano. Toplinski izolirana ručka je još jedna izvrsna karakteristika, koja ostaje hladna tijekom kuhanja. Posuda BH 7149 prikladna je za svakodnevno kuhanje, dinstanje i prženje, a savršeno izgleda kada gotova jela servirate direktno na stol.

Tava za ribu Berlinger Haus BH-7149 Black Rose Collection

Upute za čišćenje:
Poslije kuhanja ostavite posudu da se ohladi na sobnoj temperaturi. Ne pokušavajte se ohladiti ulijevanjem hladne vode u posuđe.
Nakon upotrebe temeljito očistite proizvod kako biste uklonili sve mrlje koje bi se mogle utabati zbog topline tijekom sljedeće uporabe proizvoda. Koristite blagi deterdžent i mekanu ribalicu. Nemojte koristiti metalnu ribu za pranje ili metalno posuđe za kuhanje kako biste spriječili oštećenje neljepljivog sloja. Nemojte koristiti abrazivna sredstva za čišćenje.