Brend: Berlinger Haus

Berlinger Haus Emerald set posuđa 17/1 BH-7043

349,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 30687- Kategorija:

Opis

Specifikacije proizvoda:
Mali lonac 20 x 10,4 cm 2,5L
Srednji lonac 24 x 11,8 cm 4,1L
Veliki lonac 28 x 12,4 cm 6,1L
Tava za prženje 20 x 4,5 cm 1,0L
Duboka tava 24 x 6,5 cm 2,3L

Kuhinjski pribor x 4
Tokar s prorezima
Umutiti
Skimmer
Kutlača

Kuhinjski noževi:

Kuharski nož
Uslužni nož
Nož za guljenje

Boja: metalik zelena i zlatna

Ovo je ekološki prihvatljiv proizvod, bez štetnih tvari kao što su PFOA, olovo i kadmij.

Set posuđa prikladan je za sve vrste ploča za kuhanje uključujući indukcijske ploče. Turbo indukcijsko dno omogućuje da se hrana kuha s manje energije, a opet se postižu isti odlični rezultati. Ako koristite plinski štednjak, plamenik treba namjestiti tako da plamen doseže samo dno lonca, a ne njegov rub. Ručke kompleta posuđa nisu otporne na toplinu i stoga nije prikladan za upotrebu u pećnici.

Pridržavanje uputa za njegu i čišćenje osigurat će dugotrajnost i trajnost proizvoda.

Upute za održavanje prije prve uporabe:
Započnite s uklanjanjem svih naljepnica, pažljivo operite i isperite posuđe blagim deterdžentom i vodom. Zatim osušite posuđe mekim ručnikom. Tretirajte premaz s malo biljnog ulja i obrišite višak. Ovim postupkom čuva se učinkovitost neprianjajućeg sloja.

Upute za čišćenje:

Posudu nakon kuhanja ostavite da se ohladi na sobnu temperaturu. Ne pokušavajte se ohladiti ulijevanjem hladne vode u posuđe.
Nakon upotrebe temeljito očistite proizvod kako biste uklonili sve mrlje koje bi se mogle utabati zbog topline tijekom sljedeće uporabe proizvoda. Koristite blagi deterdžent i mekanu ribalicu. Nemojte koristiti metalnu ribu za pranje ili metalno posuđe za kuhanje kako biste spriječili oštećenje neprijanjajućeg sloja i metalne boje posuđa. Nemojte koristiti abrazivna sredstva za čišćenje. Preporučuje se nježno čišćenje kako bi se očuvalo izvrsno stanje proizvoda, stoga treba izbjegavati pranje u perilici posuđa.