Brend: Lord

Lord perilica rublja 10kg W10

1.199,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Samostojeća parna perilica rublja s prednjim punjenjem. Može podnijeti do 10 kilograma rublja odjednom, na dubini od samo 60 cm. Naravno, postoji automatska detekcija manje od pune količine rublja, što štedi znatne resurse. Možete birati između 15 programa pranja s mnogo dodatnih funkcija. Osim klasičnih funkcija kao što su temperatura pranja, brzina centrifuge i drugo, također se može podesiti stupanj zaprljanosti rublja, vrsta mrlja ili parni asistent kako bi perilica rublja oprala eventualnu prljavštinu prvi put. Roditelji će sigurno cijeniti osiguranje djeteta. Također ima višestruku zaštitu od oštećenja vodom.

Twinjet sustav za uštedu i savršeno pranje

Zahvaljujući Twinjet sustavu, kada dvostruka mlaznica za tuš tušira rublje, W10 ne samo da štedi energiju i vodu, već i bolje pere. Tuširanje je učinkovitije od samog ispiranja rublja.

Sve postavljate na jasnom LED zaslonu

Naravno tu je i LED zaslon osjetljiv na dodir s dodatnim funkcijama. Sami možete postaviti koliko je vremena potrebno da se perilica uključi, do 23 sata unaprijed. Tu je i indikator preostalog vremena do kraja pranja. Korisno je i mogućnost pauziranja programa za ponovno punjenje rublja, odabir temperature, brzine, vrste mrlja, stupnja zaprljanosti rublja, ekonomično / brzo pranje, pretpranje, dodatno ispiranje ili parni asistent. Zaslon osjetljiv na dodir omogućuje ne samo stalnu kontrolu nad odabranim programima, već i kontinuirano praćenje procesa pranja.

Prednost je i niska radna buka. Perilica rublja opremljena je modernim BLDC inverter motorom koji se odlikuje izdržljivošću i ekonomičnošću, ali i tihošću zahvaljujući smanjenju vibracija i buke. Zvučni signal se može isključiti.

Nekoliko važnih brojeva za perilicu rublja Lord W10

  • potrošnja vode: 52l / 1 ciklus
  • razina buke: 75 dB
  • potrošnja električne energije: 59 kWh / 100 ciklusa
  • maksimalno opterećenje: 10 kg
  • maksimalna brzina centrifuge: 1.400 / minuti
  • broj programa: 15
  • dimenzije: (V × Š × D): 84,5 x 59,8 x 60 cm

Prednosti perilice rublja LORD W10

Dizajn i konstrukcija perilice dizajnirani su tako da kombiniraju praktičnost s modernim i bezvremenskim izgledom. W10 je pogodan za osobe koje pate od alergija, zahvaljujući parnom asistentu. Mogućnost podešavanja stupnja zaprljanosti rublja omogućit će prvo pranje i vrlo zaprljanog rublja. Tihi rad osigurava mogućnost pranja i noću, što omogućuje odgodu početka pranja do 23 sata.

Možete birati između 15 korisnih programa

Pamuk Eco 40 – 60 Pamuk pretpranje Pamuk 20 °C Pamuk u boji lana Val Ispiranje Dječje donje rublje Centrifuga / Odvod Ručno pranje Vanjska posteljina Traperice / Tamno donje rublje Brzi program 60 minuta Brzi program 12 minuta Kako bi pranje bilo što brže moguće, odabrani programi pranja mogu se skraćeno zahvaljujući Quick funkciji. Ako vam se ne žuri, moguće je odabrati funkciju Save koja će malo produžiti vrijeme pranja, ali će uštedjeti energiju, a vi ćete uštedjeti.