Brend: Lord

Whirlpool sušilica rublja s toplinskom pumpom.: samostojeća, 8,0 kg – FFT M11 82B EE

999,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Energetski razred A++Poboljšana energetska učinkovitost. S A ++ energetskim razredom, ova Whirlpool sušilica će vam omogućiti da uživate u idealnim rezultatima i niskoj potrošnji energije.
Kapacitet 8 kgSav prostor koji trebate. Ova Whirlpool sušilica rublja, kapaciteta 8 kg, pruža sav prostor koji vam je potreban za rublje.
QuietOva Whirlpool sušilica dizajnirana je za stvaranje ograničenog izlaza buke.
6TH SENSE tehnologija6th Sense automatski prepoznaje količinu rublja i postavlja pravo vrijeme sušenja, jamčeći željeni stupanj sušenja s optimizacijom vremena i energije.
FreshCare+Čuvajte odjeću svježom do 6 sati nakon završetka ciklusa. Inovativni FreshCare+ sustav brine se o vašoj odjeći u sušilici zahvaljujući pametnoj kontroli temperature i nježnom okretanju bubnja koji će čuvati svježinu vaše odjeće i spriječiti neugodne mirise. FreshCare+ sustav vašu odjeću čini svježijom, a vama donosi mir – čak i satima nakon završetka ciklusa. [i] FreshCare+ tretman ograničava širenje neugodnih mirisa iz njihovih glavnih izvora (u unutrašnjosti sušilice) do 6 sati nakon završetka sušenja. Nije kompatibilno s programima dizajniranim za osjetljivu odjeću i s razinama za dodatnog sušenja, kao i sušenja za spremanje u ormarić.
Toplinska pumpaIzvanredna energetska učinkovitost. Koristeći toplinsku pumpu umjesto konvencionalnog grijaćeg elementa, možete postići iste rezultate sušenja na nižim temperaturama: 40 ° C u prosjeku, a ne na 60 ° C.
Jednostavno čišćenjeJednostavno uklonite i očistite filter u samo tri lagana koraka
Izravni odvodZaboravite na pražnjenje spremnika za vodu. Uštedite vrijeme i trud spajanjem crijeva za odvodnju sušilice da biste isušili cijevi.
Program za velike komade rubljaIzuzetno prostrana – vaše rublje dobiva sav potreban prostor. A s programom za velike komade rublja čak i najglomazniji komadi biti će savršeno suhi
VunaProgram osjetljivog sušenja vune.
Rapid DryBrzi rezultati. Opcija Rapid Dry pruža idealne rezultate sušenja koje zaslužujete, za manje vremena.
Ciklus za osjetljivo rubljeDelikatna njega. Ciklus za osjetljivo rublje osigurava savršene rezultate sušenja i idealnu njegu za najdelikatnije tkanine.
Jeans programSavršeno za traperice. Jeans program je dizajniran za učinkovito i nježno sušenje traperica s teškim vlaknima.
Program za sviluSigurno sušenje svile. Program svile omogućuje sigurno sušenje svilenih predmeta, na vrlo niskim temperaturama.
Sport programSavršeno za sportsku odjeću. Sportski program posebno je dizajniran za sušenje delikatne odjeće ili sportske odjeće mješovitog vlakna, pružajući uvijek idealne rezultate.
Podesiva razina suhoćeRadi vaše udobnosti. Ova Whirlpool sušilica uključuje mogućnost podešavanja razine suhoće za dodatnu udobnost.
Odgođen startIdealno upravljanje vremenom. Funkcija Odgođen start omogućuje vam da se ciklus sušenja pokrene kada vam najviše odgovara.
Zaštita za djecuS mogućnošću integriranog zaključavanja ključa, nenamjerna aktivacija ili podešavanje programa nije moguće kada je funkcija omogućena.
Standardno korisničko sučeljeOva Whirlpool sušilica ima standardnu, user-friendly kontrolu sučelja.
SoftMoveInovativna tehnologija sušenja. Naša tehnologija Wave Motion uključuje poseban asimetrični uzorak kretanja unutar bubnja, osiguravajući ravnomjernu distribuciju vaše odjeće i savršene rezultate sušenja.
Dizajn bubnjaBubanj unutar sušilice ima poseban uzorak i podizače, dizajnirane da pružaju izvrsne rezultate sušenja i idealnu njegu za svu odjeću.
Prozirni dizajnPremium dizajn. Whirlpool sušilica sa prozirnim dizajnom zasigurno će postati atraktivan dodatak vašem domu.