Brend: Tefal

Tefal glačalo FV9835E0 Ultimate Pure

229,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 30129- Kategorije: ,

Opis

IZUZETNO MOĆNA PEGLA NA PARU KOJA ZAUSTAVLJA MRLJE OD KAMENCA

Ultimate Pure Steam pegla na paru iz Tefala objedinjuje nevjerovatnu snagu pare s ekskluzivnim sistemom upravljanja kamencem, za savršeno peglanje koje savšeno ravna sve nabore. Potpuno nova ekskluzivna tehnologija Micro-Calc Filter pomaže u sprječavanju ostatka ili mrlja od kamenca tokom peglanja, dok varijabilni udar pare do 55 g/min osigurava maksimalnu efikasnost, a ekstra moćni dodatni udar pare od 240 g/min rješava čak i najtvrdokornije nabore.

Ultimate Pure pegla na paru: čista snaga pare

Pružajući snagu pare uz performanse koje ravnanju najupornije nabore, Tefal Ultimate Pure pegla na paru je vrhunski alat za njegu odjeće koji zaustavlja mrlje od kamenca i osigurava savršene rezultate.

Potpuno novi sistem Micro-Calc Filter filtrira 100% pare, pružajući izuzetno upravljanje kamencem koje pomaže u sprječavanju ostataka ili mrlja, za izvanredne rezultate peglanja bez brige.

Snaga od 3000 W proizvodi brzo vrijeme zagrijavanja, a promjenjivi udar  pare do 55 g/min osigurava visokoučinkovito peglanje, dok dodatni udar pare od 240 g nudi dovoljno snage sirove pare za rješavanje čak i najtvrdokornijih nabora.

Uz podlogu Durilium AirGlide Autoclean na stopalu pegle koja ne zahtijeva održavanje, zajedno s naprednim funkcijama za maksimalnu udobnost, otkrijte jednu peglu s čistim udarom pare.

Osnovne karakteristike:

Ekskluzivni 2-u-1 mikro-kalc filter: isporučuje 100% filtriranu paru za zaustavljanje mrlja od kamenca na posteljini*

Potpuno novi ekskluzivni sistem za upravljanje kamencem koristi inovativni Micro-Calc filter za akciju 2-u-1: filter zaustavlja kamenac i čista para se isporučuje na tkaninu.

Micro-Cac filter se lako uklanja i čisti.

Izuzetna snaga

3000W za brzo zagrijavanje i vrhunske performanse

Snažan udar pare za najupornije nabore

Intenzivna snaga parnog udara od 240 g/min ravna nabore debljih tkanina i s potpunom lakoćom rješava čak i najtvrdokornije nabore.

Snažan kontinuirani izlaz pare koji olakšava uklanjanje nabora

Kontinuirani izlaz pare do 55 g/min pruža idealnu konstantnu količinu pare za efikasno uklanjanje svih nabora.

Durilium AirGlide Autoclean stopalo pegle: najbrže i najlakše kliženje po tkanini*

Durilium AirGlide tehnologija osigurava najbolje kliženje za brzo peglanje i bez napora. Također osigurava optimalnu difuziju pare za visokoefikasno peglanje. Katalitička obloga Autoclean koju je izumio Tefal pomaže da vaše stopalo pegle ostane bez mrlja i u savršenom stanju tokom vremena.

Automatsko isključivanje za dodatnu sigurnost

Kada se slučajno ostavi bez nadzora, pegla se automatski isključuje. Ako se ostavi na peti, isključit će se za 8 minuta. Ako se ostavi na stopalu, potrebno je samo 30 sekundi prije nego što se pegla isključi.

Funkcija protiv kapanja kako bi tkanina bila bez mrlja

Funkcija protiv kapanja sprječava kapanje vode i mrlje na vašem rublju tokom peglanja.

Automatsko podešavanje pare: odgovarajuća količina pare za svaki odjevni predmet

Sa funkcijom automatskog udara pare, ne morate brinuti o odabiru količine pare. Samo odaberite temperaturu za vrstu tkanine koju peglate, a pegla će uraditi ostalo.

Veliki spremnik za vodu za duge sesije peglanja

Zahvaljujući kapacitetu spremnika od 350 ml , udobno ćete proći kroz duge sesije peglanja.