Brend: TCL

TCL klima TAC-18CHSD/TPH11I BreezeIN

1.289,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 31196- Kategorije: ,

Opis

Klima TCL TAC-18CHSD/TPH11I

Hlađenje bez vjetra

Uživajte u udobnijem hlađenju s laganim povjetarcem načinom rada. Do 1,422 mikro rupa stvaraju meko laminarno strujanje zraka. Izbjegnite grub, direktni hladni propuh I otklučajte vrhunsko osvježenje.

Smart Control bilo kada i bilo gdje

Kontrolirajte temperaturu u Vašem domu bilo kada i bilo gdje preko TCL Home App ili preko jednostavnih glasovnih naredbi.

Brzo hlađenje i zagrijavanje u minuti

TCL visoko frekvencijski kompresor osigurava bržu udobnost, zrak je spušten do 18°C unutar samo 30 sekundi, ili do 40°C unutar samo 60 sekundi*. Upalite, prilagodite svoju temperaturu i uživajte u bržem osvježenju.

Automatsko čišćenje u 4 koraka

Od zamrzavanja, odmrzavanja, sušenja, do steriliziranja. Duboko čišćenje iskorištava vodene molekule u zraku da očisti prašinu, prljavštinu, I ostale nečistoće. Automatski program je učinkovit, lagan, i vrhunski način za uživanje u čistom zraku- samo pritisnite gumb.

Štednja energije i zaštita okoliša

TCL eko način rada omogućuje vam da se ohladite ili zagrijate učinkovitije. Smanjuje potrošnju energije, štedi račune za struju i održava uski temperaturni raspon.

Do 60% uštede energije

S TCL pametnim pretvaračem uštedite novac i uživajte u energetskoj učinkovitosti. S do 60% uštedom energije, pametni pretvarač pomaže dostignuti podešenu temperaturu brže, hlađenjem izlaza zraka do 18°C u 30 sekundi, zagrijavanjem do 40°C u 60 sekundi i održava temperaturu stabilnu unutar ±1°C.

Lagano se ručno rastavlja i sastavlja za čišćenje Clean by Hands

TCL klima uređaj je dizajniran s intuitivnim konceptom čišćenja. 4 ključne komponente: filter, lopatice, ploča i prigušnica se mogu lagano rastaviti za ručno čišćenje i zatim ponovno sastaviti s lakoćom.

Uklanjanje razmaka između postavki i osjećaja

I FEEL je senzor temperature ugrađen u TCL daljinski upravljač. Kada je aktivirano, način rada će održavati odabranu temperaturu gdje se daljinski upravljač nalazi. I FEEL omogućuje precizniju kontrolu temperature gdje god se nalazili u Vašem prostoru s TCL daljinskim upravljačem blizu vas.

Višedimenzionalna udobnost

TCL 3D protok zraka ima automatsko horizontalno njihanje i automatsko okomito njihanje. Osigurava ugodniji protok zraka, izbjegava izravan udar zraka na kožu i dijeli ravnomjeran protok zraka svima oko sebe.

Precizno i udobnije osvježenje u širokom zatvorenom prostoru

TCL s 4 načina protoka zraka pruža do 72 kuta dovoda zraka za precizno i udobnije osvježenje u širokom zatvorenom prostoru.

Za miran i dubok san

S TCL stanjem mirovanja klima uređaj će automatski prilagoditi temperaturu I brzinu ventilatora da soba bude tiha, prijatna I ugodna tijekom noći. Za mirno i duboko spavanje tijekom ciklusa od 10 sati.

Automatski podsjetnik čišćenja filtera

Izgrađen da vas podsjeća kada je vrijeme za čišćenje filtera. Ovaj se podsjetnik pojavljuje na Vašem TCL klima uređaj zaslonu ili u TCL HOME aplikaciji.