- 26 %
Brend: TCL

TCL klima TAC-18CHSD/TPG11IT

1.199,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 30152- Kategorije: ,

Opis

  • · Kapacitet hlađenja od 5,2 KW
  • · Način nježnog povjetarca
  • · Pametni pretvarač
  • · Pametan protok zraka
  • · Pročišćavanje zraka
  • · Radi s Google pomoćnikom i Alexom
  • · Automatsko čišćenje / Podsjetnik za čišćenje
  • · Turbo funkcija
  • · 24-satni mjerač vremena
  • · Lako čisti dizajn

Sa snažnim inverterom sve vaše potrebe grijanja, hlađenja i ovlaživanja rješavaju se tiho, brzo i pouzdano. Model TAC-18CHSD/TPG11IT nudi jednostavnu i učinkovitu kontrolu temperature, jednostavno održavanje i obilje mogućnosti protoka zraka.

Tehnologija Gentle Breeze

S do 1422* mikro-rupa savršeno raspoređenih preko lopatica za protok zraka u obliku slova S, zrak se nježnije i šire raspršuje po prostoriji. Izbjegavajte oštre, izravne hladne propuhe – i otključajte vrhunsku udobnost protoka zraka.

*Na temelju modela TAC-24CHSD/TPG11IT.

slika

Pametni protok zraka

slika

Pametan pretvarač

Jedinstvena TCL inverterska tehnologija osigurava savršene performanse uz energetsku učinkovitost. Uživajte u split sustavu koji je brži i proaktivniji u pomaganju da dosegnete svoju zonu udobnosti.

slika

Udišite svježi filtrirani zrak

Održavajte zrak čistim i bez prašine pomoću integriranog filtra na vrhu. Učinkovito uklanja prljavštinu, pelud i bakterije iz protoka zraka kako biste mogli disati svježe.

slika

Način “Osjećam”.

Uz ugrađeni termometar, daljinski upravljač osjeća temperaturu oko sebe i komunicira s jedinicom kako bi inteligentno održavao vašu savršenu temperaturu i kako bi vam bilo ugodno.

slika

Pametno povezivanje

Podesite postavke svog klima uređaja pomoću ručnog daljinskog upravljača ili bežično putem aplikacije TCL Home, Amazon Alexa ili Google Assistant. Sada možete preuzeti kontrolu nad svojom udobnošću 24/7, čak i na daljinu.

*Potrebni su Wi-Fi mreža, Google/Amazon račun i kompatibilni uređaj (prodaje se zasebno). Mogu se naplatiti troškovi korištenja podataka i pretplate. Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC. Amazon, Alexa i svi srodni logotipi zaštitni su znaci Amazon.com, Inc ili njegovih podružnica.

slika

Kontrola temperature brzog djelovanja

Brzo se udobno smjestite uz snažno brzo grijanje ili hlađenje u načinu Turbo Start. Nema više čekanja prije nego što se opustite na svojoj idealnoj temperaturi.

slika

Čisti se i čisti zrak

Automatsko čišćenje u 4 koraka koristi molekule vode u zraku kako bi pomoglo u uklanjanju nakupljene prljavštine, bakterija i nečistoća. Osim toga, dobivate prijateljske podsjetnike kada je vrijeme za čišćenje filtera. Očuvajte kvalitetu zraka bez dodatnog održavanja.

slika

Stanje mirovanja

Spavajte čvrsto čak iu najtoplijim ili najhladnijim noćima. Nakon što se aktivira, način mirovanja nježno održava sobnu temperaturu dok istovremeno osigurava tihi rad tijekom cijele noći.

slika

Dizajn koji se lako čisti

Dizajnirano da ručno čišćenje učini što lakšim i bez napora; nema više borbe. Ključne komponente je jednostavno rastaviti, oprati i zatim ponovno sastaviti.

slika

60°C Hlađenje

Nema ništa gore od toga da klima uređaj odustanete u danima kada vam je najpotrebniji. TCL će vam pomoći da ostanete smireni uključivanjem zrakom hlađenog e-boxa u svaku jedinicu split sustava. Hlađenje je neprekidno na vanjskoj temperaturi do 60°C i radi sa 100% rashladnim kapacitetom do 50°C, tako da se nikada ne trebate znojiti!

slika

Značajke dizajna

Uz modernu i čistu estetiku dizajna, TCL klima uređaj upotpunit će svaki dekor dok će vam istovremeno pružiti udobnost.

slika

5 godina jamstva

Naše jamstvo kvalitete

Izuzetna kvaliteta TCL klimatizacijskog sustava potkrijepljena je našim impresivnim 5-godišnjim jamstvom. Budite sigurni da ćete ostati udobni dugi niz godina. Za pune uvjete i odredbe jamstva za domaću i komercijalnu upotrebu kliknite  ovdje .

 

slika

Klima uređaj za svaku sobu

S dostupnim opcijama koje odgovaraju malim udobnim sobama do velikih dnevnih prostora, odaberite model koji odgovara vašem prostoru.

slika