Brend: Blaumann

Set lonaca 8/1 MGK-23

159,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 30975- Kategorija:

Opis

Set lonaca i pribora MGK-23

Lonci i tave temelj su svake dobro opremljene kuhinje. Bitno je da su čvrsto izrađeni od najkvalitetnijih materijala.  Set lonaca s tavom i priborom MGK-23  praktičan je i elegantan set izrađen od  visokokvalitetnog aluminijskog lijeva .

SET OD 8 DIJELA

Set MGK-23 sadrži   dva  lonca  zapremnine  4l  i  2,6l  s poklopcima,  tavu  i  set od 3 kuhinjska pribora koji će vam olakšati ne samo pripremu jela, već i njihovo serviranje.
Žlica ,  lopatica  i  kutlača  izrađeni su od visokotemperaturnog termoplastičnog najlona najviše kvalitete, dok su drške obrađene visokokvalitetnim bukovim drvetom.

VISOKA KVALITETA

Posuđe ima  neprianjajuće  i izdržljive premaze izrađene  švicarskom ILAG Basic tehnologijom , a debele stijenke i dno ravnomjerno raspoređuju toplinu.

UDOBNOST KORIŠTENJA

Dodatna prednost  seta lonaca MGK-23  su ergonomske i  mekane ručke koje se ne zagrijavaju i obložene materijalom nalik drvu. Poklopci lonaca imaju  profilirani silikonski  rub koji omogućuje praktično i sigurno cijeđenje.

SVESTRANOST

Važno je napomenuti da  je set lonaca i pribora MGK-23  namijenjen za  sve vrste kuhinja , uključujući indukcijska kuhala. Savršena je za prženje, pirjanje i kuhanje.