Brend: Samsung

Samsung usisivač SC4550

179,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 15784- Kategorije: ,

Opis

Dvije komore, dvostruko bolje čišćenje.

Samsungov jedinstveni dvokomorni sistem TM razdvaja normalnu komoru za prašinu u dva dijela što omogućuje bolje čišćenje i dugotrajnu snagu. Kada se jakom usisnom snagom vrši cirkulacija čestica kroz ciklonsku zračnu putanju unutrašnje komore, prašina i otpaci se odvajaju od zraka. Usljed toga, veće čestice prašine se filtriraju u vanjsku komoru sve dok ne budete željeli da ih izbacite. Što također znači da Samsung dvokomorni usisivači ne trebaju beskorisne, prljave i skupe zamjenske vrećice.

Dvije komore, dvostruko bolje čišćenje.

Ekonomično i bez muke

Veliki problem konvencionalnih usisivača sa vrećicom za prašinu je da je korisniik trebao stalno kupovati nove vrećice za prašinu da bi ih zamijenio. Ali sa dvokomornim sistemom™ više ne trebate ulagati dodatni napor da nađete i kupite odgovarajuće vrećice za prašinu za svoj usisivač

Ekonomično i bez muke

Odahnite. Doslovno.

Samsung koristi HEPA filtraciju da omogući čistiji ispusni zrak kada usisavate. Hvatanjem mikro čestica poput prašine i ostalih alergena poput polena i plijesni, HEPA filteri omogućavaju mnogo čistiji i zdraviji ambijent. Zapravo, kvalitet ispusnog zraka i mogućnost emisije naših HEPA filtera je potvrdio SLG, izuzetno cijenjen njemački institut za ispitivanje i certifikaciju. Potvrđen je jedan od naših sistema filtriranja kućnih grinja i alergena.

Odahnite. Doslovno.

Potrebna su samo tri jednostavna pokreta.

Pražnjenje posude nakon usisavanja može biti najneugodniji dio Vašeg čišćenja. To nije slučaj sa Samsung posudama za prašinu koje se lako prazne. Samo tri jednostavna koraka su potrebna da završite posao. Samo pritisnite tipku, izvucite posudu sa prašinom i istresite jednostavnim pokretom ruke. Bez teškoća, prosipanja, samo čistija prostorija na jednostavan način.

Potrebna su samo tri jednostavna pokreta.

Specifikacije

  • Kapacitet spremnika za prašinu1.3 ℓ
  • Performanse1800 W
  • Dimenzije seta (Š×V×D)280x238x395 mm
  • Težina4.3 kg