Brend: Philips

Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL

579,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 30962- Kategorije: ,

Opis

Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL
Sa senzorom nijanse kože. 15 minuta za tretman potkoljenica. Čak 85 % manje dlačica u 3 tretmana + Tondeuse-stylo Satin Compact.
Stručna IPL tehnologija kod kuće, razvijena u suradnji s dermatolozima
IPL znači Intense Pulse Light, tj. pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta. Aparat Lumea tvrtke Philips primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice, potičući prelazak folikula dlake u fazu mirovanja. To za posljedicu ima postepeno smanjenje količine dlačica koje izrastaju na tijelu. Ponavljanjem tretmana koža ostaje predivno glatka i bez dlačica. Tretman za sprječavanje ponovnog rasta dlačica siguran je i nježan, čak i na osjetljivim područjima. Lumea tvrtke Philips klinički je testirana i razvijena u suradnji s dermatolozima kako bi osigurala jednostavan i učinkovit tretman kod kuće.

Dokazano siguran i učinkovit tretman
Objektivna ispitivanja pokazuju smanjenje dlačica do 85 % nakon samo 3 tretmana**. Prva 4 tretmana moraju se obaviti u razmacima od 2 tjedna, nakon čega biste već morali vidjeti željene rezultate. Za održavanje rezultata jednostavno dotjerujte rezultate svaka 4 tjedna. Nakon 8 tretmana dotjerivanja mogli biste biti bez dlačica 3 mjeseca*. Za povećanje ove slike kliknite na sliku u galeriji slika pri vrhu ove stranice.

Pogodan za razne tipove dlačica i kože
Philips Lumea Prestige funkcionira učinkovito, lako i sigurno na raznim vrstama dlačica i tipovima kože. Funkcionira na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na tipovima kože od vrlo bijele do tamnosmeđe. Kao što je slučaj i s drugim tretmanima koji se temelje na IPL tehnologiji, Philips Lumea ne može se koristiti za tretiranje bijelih/sivih, svijetloplavih ili crvenih dlačica i nije pogodan za vrlo tamnu kožu. Razlog tomu je visok kontrast koji mora postojati između pigmenta u boji dlačica i pigmenta u nijansi kože.

Integrirani senzor nijanse kože
Integrirani senzor nijanse kože mjeri nijansu tretirane kože na početku svakog tretmana, a ponekad i za vrijeme tretmana. Ako prepozna nijansu koja je previše tamna za ovaj proizvod, automatski će prestati s emitiranjem svjetlosnih impulsa.

Veliki prozor za brzu primjenu
Veliki prozor za brzu primjenu i primjenu na velikim područjima kao što su noge.

BESPLATNA aplikacija Lumea kao osobni vodič u borbi protiv dlačica
Aplikacija Lumea može se besplatno preuzeti, a pruža jedinstven i personaliziran IPL doživljaj – samo za vas. To je vaš osobni vodič koji će se pobrinuti da najbolje iskoristite aparat Lumea te ga upotrebljavate na odgovarajući način kako biste postigli dugotrajne rezultate. Aplikacija vam pomaže u kreiranju personaliziranog rasporeda tretmana po području tijela, uz naputke i savjete tijekom svakog tretmana. Sve što trebate učiniti je redovito provjeravati aplikaciju kako biste provjerili sve obavijesti i podsjetnike.

Vrh tijela (4 cm2): Za upotrebu na područjima ispod vrata

Tondeuse-stylo Satin Compact: četkica za čišćenje, češalj za obrve

 

PARAMETRIPhilips BRI920/00 Lumea Advanced IPL
EAN
8710103884897
Boja
Bijela / Ružičasto zlatno
Metoda uklanjanja dlačica
IPL svjetlo
Namijenjeno
Za nju
Broj bljeskova
250 000
Napajanje
Network
Broj brzina
5

SADRŽAJ PAKIRANJAPhilips BRI920/00 Lumea Advanced IPL

Skladištenje
Adapter
Krpa za čišćenje
Pen trimmer

FOTO I VIDEOPhilips BRI920/00 Lumea Advanced IPL
  • Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL
  • Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL.Picture2
  • Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL.Picture3
  • Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL.Picture5
  • Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL.Picture6