Brend: Miele

Miele ugadbeni hladnjak KF 7772 B

5.899,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

CleanSteel zadnja strana frižidera

Optimalna raspodjela hladnoće u odgovarajućem dizajnu.Clean-Steel zadnja strana Vašeg Miele frižidera brine o tome da se hladnoća u unutrašnjosti optimalno i ravnomjerno rasporedi. Nije vidljiva kondenzacija kao ni stvaranje leda.

ComfortClean

Exclusiv bei MieleDržači u vratima perivi u mašini za suđe.Miele ComfortClean držači u vratima sastoje se od kvalitetne plastike te su stoga otporni na ogrebotine, hemikalije, temperaturu i čisto prozirni. ComfortClean držači u vratima se nakon skidanja ukrasnih letvica mogu jednostavno higijenski prati u mašini za suđe (do 55°C). Tako nije više potrebno ručno brisati držače.

DynaCool

Najbolji uslovi za čuvanje namirnica i vina.DynaCool funkcija brine o ravnomjernoj raspodjeli temperature u čitavom prostoru za hlađenje. To znači da više nije važno na kojem nivou koju hranu čuvate, jer za sve vrijede isti uslovi. Uz DynaCool, uzrečica „gore toplije, dolje hladnije“ poznato iz konvencionalnih hladnjaka napokon je stvar prošlosti.

Fino podešavanje unutrašnjih vrata

Exclusiv bei MieleMaksimalno promjenjivo podešavanje.Bilo velike boce ili male konzerve – držači u vratima Vašeg Miele frižidera mogu se sasvim individualno i jednostavno podesiti po visini. Tako sve namirnice pronalaze svoje mjesto.

ComfortSize

Praktično čuvanje namirnica.Više volumena: Miele uređaji za hlađenje s ComfortSize nude Vam dovoljno mjesta za praktično čuvanje Vaših namirnica. Zahvaljujući velikoj dubini, sasvim praktično možete umetnuti lim za pečenje iznad pretinca PerfectFresh Pro ili PerfectFresh Active. Navedeno znači da se i glomazni predmeti mogu čuvati lako i praktično.

SoftClose

Nježno zatvaranje vrata uređaja.Vrata frižidera i zamrzivača zatvaraju se tiho i kao sama od sebe: sa inovativnim Miele sistemom zatvaranja. Vrata se automatski zatvaraju pod uglom od 30 stepeni. SoftClose ujedno usporava vrata prilikom zatvaranja – nema više zveckanja boca u unutrašnjosti vrata.