Brend: Kenwood

Kenwood mutpraktik FDM301SS

295,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 29621- Kategorije: ,

Opis

Originalni sve-u-jednom sustav

KOMPLETNI PAKET

S originalnim sve-u-jednom sustavom iz Kenwooda možete sjeckati, ribati, rezati, miješati, mijesiti, mutiti pa čak i sok. Učinite sve sa samo jednom bazom, štedeći vrijeme i prostor.

UKUSANO UMJEĆENO

Postignite savršeno tučeno vrhnje i laganu prozračnu meringu s našom jedinstvenom dvostrukom metalnom pjenjačom. Dizajn dvostruke pjenjače uključuje više zraka u smjesu. Dobijte lakše rezultate bez prskanja, koji štede vrijeme.

Moć koja traje

Moć koja traje! Motor od 800 W nastavlja raditi. Jednostavno ga je kontrolirati s dvije brzine – jednom za svakodnevnu upotrebu i jednom za dodatnu snagu za čvršće sastojke poput korjenastog povrća. Koristite puls na brzom biranju za krupno nasjeckanje začinskog bilja.
Sok u tren

Sok u tren! Sok od naranče za doručak. Sokovnik za citruse je brz za korištenje i jednostavan za čišćenje – samo ga stavite u perilicu posuđa.
Kapacitet koji vam je potreban

Kapacitet koji vam je potreban! Kompaktan dizajn pakira se u zdjelu od 2,1 L. Dolazi s tri diska za rezanje, ribanje i ribanje finih sastojaka. Samo ih nataknite i idete.
Alati koji se mogu prati u perilici posuđa

Alati koji se mogu prati u perilici posuđa! MultiPro Compact štedi vrijeme na čišćenju, kao i na pripremi hrane. Samo stavite alat u perilicu.