Brend: Electrolux

Electrolux bojler EWH 80 SI EEC

799,00 KM

U cijenu je uključen PDV
Kategorije: ,

Opis

Electrolux EWH 80 SI EEC bojler

Electrolux serije SI Električni akumulacijski grijač vode s emajliranim unutarnjim rezervoarom, inverterskim upravljanjem i najvećom klasom energetske učinkovitosti.

Tehnologija digital INVERTER

Jedinstvena tehnologija, prvi put implementirana u grijačima vode, ima za cilj smanjiti opterećenje električne mreže i grijaćih elemenata automatskom promjenom snage grijaćih elemenata. Drugim riječima, grijaći elementi sami podešavaju i zagrijavaju vodu unutar grijača vode takvom snagom koja je objektivno potrebna u određenom vremenskom razdoblju. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, štedi se i električna energija i resurs rada grijaćih elemenata, budući da grijaći elementi više ne rade punim kapacitetom kada to nije potrebno!

Tehnologija SMART MEMORY

Ovo je tehnologija za pamćenje korisničkih navika.
Nakon prvih 7 dana upoznavanja grijača vode sa vašim navikama, više možete ne razmišljati o upravljanju grijačem vode, uređaj će, na temelju vaše upotrebe prije toga, izraditi algoritam prema kojem će raditi u budućnosti – odlučit će sam kada vam treba pripremiti toplu vodu.

Elektronička anoda

Grijači vode serije opremljeni su aktivnom anodom (elektronička anoda). Anoda je titanska šipka i pruža zaštitu od korozije kad god je grijač spojen na napajanje.
Elektronička anoda ne zahtijeva zamjenu, godišnje održavanje i deset puta povećava zaštitu unutarnjih stijenki grijača od korozije.

R-Socket utičnica za Bloetooth Sound

SI kompatibilan je s bežičnim prijenosnim zvučnikom Electrolux Mini beat.

Ugrađeni Wi-Fi

Povezivanje s Wi-Fi mrežom omogućuje daljinsko upravljanje grijanjem vode iz bilo kojeg mjesta u svijetu. To će vam omogućiti ne samo zagrijavanje vode do vašeg dolaska na potrebnu temperaturu, već i značajno uštedjeti troškove energije.

X-HEAT tehnologija

Sustav “SUHIH” grijaćih elemenata – “X-Heat” je sustav u kojem grijaći elementi nemaju izravan kontakt s vodom. Grijaći elementi nalaze se u posebnim metalnim kućištima pričvršćenima na prirubnicu u donjem dijelu rezervoara, što ograničava stvaranje kamenca na grijaćim elementima i značajno povećava njihov vijek trajanja.

Sanitarni antibakterijski tretman vode BACTERIA STOP SYSTEM

Sustav profesionalnog antibakterijskog tretmana vode Bacteria Stop System je ciklus toplinskih tretmana (zagrijavanje do 70 °C) vode unutar grijača vode, tijekom kojeg se vegetativni oblici mikroorganizama koji se nalaze u vodi i aktivno razmnožavaju kada uređaj ne koristi se dugo vrijeme.

Način rada protiv smrzavanja

Automatsko održavanje temperature u rezervoaru ne niže od + 4 °C.

Sigurnosni sustav na više razina

SI ima višestupanjski sigurnosni sustav. Poseban termostat sprječava zagrijavanje vode iznad 75 °C. Sigurnosni odvodni ventil štiti uređaj od previsokog tlaka, a uređaj za zaostalu struju na električnom kabelu štiti od curenja električne energije.

Svestranost grijača vode i zaslona

Grijači vode serije univerzalni su u instalaciji: mogu se instalirati okomito i vodoravno, što otvara velike mogućnosti za odabir prikladnog mjesta u prostoriji. Zbog svog modernog ravnog oblika i kompaktnih dimenzija, grijači vode nije teško postaviti u bilo koju prostoriju male veličine.
Također možete promijeniti orijentaciju zaslona postavljajući ga okomito ili vodoravno.

Podešavanje tajmera

Sada grijači vode Electrolux pružaju mogućnost postavljanja tajmera ili odgođenog grijanja – uređaj će samostalno izračunati vrijeme zagrijavanja vode prema korisničkim postavkama, uključiti unaprijed i započeti grijanje. Samo postavite vrijeme u kojem vam je potrebna topla voda.

Tri načina snage

Funkcija pola snage može se odabrati na upravljačkoj ploči. Omogućuje vam uštedu energije i korištenje uređaja u prostorijama s ograničenom mrežnom snagom, na primjer, u vikendici. Nakon podešavanja pune snage aktivira se funkcija brzog zagrijavanja na zadanu temperaturu.

Inteligentno upravljanje

Pomoću upravljačke tipke i LED zaslona možete postaviti željenu temperaturu grijanja s točnošću od 1 °C. Tijekom zagrijavanja, trenutna temperatura unutar grijača vode bit će prikazana na LED zaslonu.

Ekološki način rada

Model SI ima funkciju ekološkog načina rada u kojem će se voda zagrijati na temperaturu od oko 55 °C. Na ovoj temperaturi radni vijek grijaćeg elementa raste, voda se dezinficira i kamenac se praktički ne stvara.

Tehničke informacije:

  • Digitalna INVERTER tehnologija glatke promjene snage
  • Funkcija pametne memorije
  • Ugrađen Wi-Fi
  • X-Heat — sustav “suhih” grijaćih elemenata
  • Zapremnina bojlera 80 l
  • Kontrola iz mobilne aplikacije putem Wi-Fi
Electrolux EWH 80 SI EEC bojler