Brend: De Longhi

DeLonghi uljni radijator KH770925V

309,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Učinkovitost slika

Učinkovitost


Uljni radijatori obično se smatraju najučinkovitijom i najisplativijom električnom, prijenosnom grijalicom za dugotrajnu upotrebu. Djeluje zagrijavanjem ulja u jedinici. Vruće ulje oslobađa toplinu u zrak koji okružuje grijač i metalnu površinu i time širi toplinu prostorijom. Njihova učinkovitost se nastavlja i prilikom isključenja jedinice jer zahvaljujući dugoj toplinskoj inerciji nastavljaju s ispuštanjem topline u sobi. Ovaj uljni radijator namijenjen je prostorijama do 75 metara kubnih, a ima 7 načina grijanja kombinirajući 3 postavke snage. Također, sadrži i dodatni ventilator za distribuciju toplog zraka po prostoriji.

Jedinstvena izvedba slika

Jedinstvena izvedba


De’Longhi proizvodi odlikuju se elegantnim dizajnom, a tehnologija osigurava učinkovite performanse i donosi posebne inovacije. Četiri razloga koja čine ovaj uljni radijator uistinu jedinstvenim su: dizajn koji traje, posebno razvijena tehnologija za naprednu udobnost, inovativna i ekološki održiva izvedba,te prepoznatljivi De’Longhi stil. Ovaj uređaj odlikuje snaga od 2500W. Opremljen je sigurnosnim termostatom pomoću kojeg možete postaviti temperaturu i održavati je na željenoj razini. Uljni radijator ima kotačiće što olakšava njegov transport iz prostorije u prostoriju unutar vašeg doma.

Konstantna temperatura slika

Konstantna temperatura


Ovaj De’Longhi radijator održava temperaturu konstantnom. Prorezi na radijatoru održavaju temperaturu radijatora konstantnom ispod 100°C. Standardni radijator prilikom dolaska na 100°C se automatski gasi pa se pri ponovnom pokretanju dodatno troši energija. Zahvaljujući utorima pospješuje se cirkuliranje toplog zraka prostorijom što povećava vašu udobnost i sigurnost u domu. Ovaj uljni radijator ima 9 rebara. De’Longhi proizvodi odlikuju se elegantnim dizajnom, a De’Longhi tehnologija osigurava učinkovite performanse i donosi posebne inovacije.