Brend: Braun

Braun mikser s dodacima 750W HM513WH

219,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Ručni mikser snage 750w. SmartMix tehnologija olakšava miksanje – za 40% manje snage dok miksate. Variocontrol omogućava namještanje brzine vrtenjem palca od brzine 1 do 9. EasyClean Design, dizajn bez udubina i ventila, učinit će čišenje brzo i jednostavno.
Dodatci:
1. Nastavak za blendanje
2. Sjeckalica zapremnine 500ml

 

Tehnologija SmartMix slika

Tehnologija SmartMix


SmartMix Technology za 40% manje napora prilikom miješanja jer usmjerava težinu miksera u zdjelu, a ne u vašu ruku.Ručni mikser MultiMix 5 nudi ergonomsku udobnost i praktičnost za brzu i jednostavnu pripremu hrane. Pomoću SmartMix tehnologije postavlja mikser u središte gravitacije I time usmjerava težinu u zdjelu, a ne u vašu ruku. Ovaj ručni mikser donosi vam do 40% manje napora prilikom miješanja. Ovo je osobito bitno prilikom miješanja tijesta gušće konzistencije. Brzinu miksanja podesite funkcijom Variable speed samo uz pomoć palca za bolju kontrolu i učinkovitu pripremu hrane. Svi se nastavci lako i brzo pričvršćuju na prednju stranu, omogućujući isti udoban položaj ruku, bez obzira na vaše potrebe miješanja. Bez obzira na nastavak i dalje imate na raspolaganju cijeli raspon varijabilnih brzina – velika prednost u odnosu na obične miksere.

ComfortClick slika

ComfortClick


ComfortClick omogućava održavanje istog, udobnog položaja ruku bez obzira na to koji se dodatak koristi. Svi se nastavci lako i brzo pričvršćuju.Ručni mikser MultiMix nudi ergonomsku udobnost i praktičnost za brzu i jednostavnu pripremu hrane. Pomoću SmartMix tehnologije postavljate mikser u središte gravitacije I time usmjeravate težinu u zdjelu, a ne u vašu ruku. Ovaj ručni mikser donosi vam do 40% manje napora prilikom miješanja. Ovo je osobito bitno prilikom miješanja tijesta gušće konzistencije. Brzinu miksanja podesite funkcijom Variable speed samo uz pomoć palca za bolju kontrolu i učinkovitu pripremu hrane. Svi se nastavci lako i brzo pričvršćuju na prednju stranu, omogućujući isti udoban položaj ruku, bez obzira na vaše potrebe miješanja. Bez obzira na nastavak i dalje imate na raspolaganju cijeli raspon varijabilnih brzina – velika prednost u odnosu na obične miksere.

Easy click slika

Easy click


Podesite brzinu od najslabije do turbo samo jednim potezom palca uz pomoć Variable speed tehnologije, za bolju kontrolu i veću učinkovitost.Ručni mikser MultiMix nudi ergonomsku udobnost i praktičnost za brzu i jednostavnu pripremu hrane. Pomoću SmartMix tehnologije postavlja mikser u središte gravitacije I time usmjerava težinu u zdjelu, a ne u vašu ruku. Ovaj ručni mikser donosi vam do 40% manje napora prilikom miješanja. Ovo je osobito bitno prilikom miješanja tijesta gušće konzistencije. Brzinu miksanja podesite funkcijom Variable speed samo uz pomoć palca za bolju kontrolu i učinkovitu pripremu hrane. Svi se nastavci lako i brzo pričvršćuju na prednju stranu, omogućujući isti udoban položaj ruku, bez obzira na vaše potrebe miješanja. Bez obzira na nastavak i dalje imate na raspolaganju cijeli raspon varijabilnih brzina – velika prednost u odnosu na obične miksere.