Brend: Bosch

Bosch usisivač sa posudom Serie 6| ProFmily BGS41FAM

549,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

  • 10-godišnje jamstvo za motor*: Kontinuirano visoka učinkovitost s tehnologijom Bosch Motor Technology napravljenom u Njemačkoj.
  • Sustav EasyClean: uklanjanje i čišćenje spremnika za prašinu bez napora.
  • Perivi HEPA filter : idealan za alergičare.
  • Ergonomski dizajn: za jednostavno nošenje, manevriranje i skladištenje.
  • Tehnologija Sensor AirCycle: za veću učinkovitost čišćenja cijelo vrijeme zahvaljujući nadzoru senzora.

10-godišnje jamstvo motoraUživajte u snažnoj, neprestanoj učinkovitosti Bosch usisavača: Zahvaljujući preko 65 godina razvoja i proizvodnje naših visoko učinkovitih motora u Njemačkoj, ne očekujemo samo da će vam usisavač pružiti optimalne rezultate nego i da će biti dugotrajan, što jamčimo našim 10-godišnjim jamstvom za motor*.

Sustav EasyCleanPrilikom usisavanja važno je praktično rukovanje. Pomoću našeg sustava EasyClean dobivate puno lakše iskustvo čišćenja. Spremnik se uklanja pritiskom na gumb bez ispadanja prašine. Zahvaljujući dizajnu okruglog oblika, spremnik se lakše čisti jer se prljavština ne može zaglaviti u kutovima.

Higijenski HEPA filtarUvjereni smo da je dobra kvaliteta zraka bitna. Dišite lakše s HEPA filtrom, zbog kojeg je ispušni zrak čišći od okolnog. Filtrira 99,95 % čestica fine prašine, bakterija i zagađivača – idealan za alergičare.***** Filtar se može prati, što znači da nema naknadnih troškova.

Ergonomski dizajnPrilikom usisavanja važan je ergonomski dizajn. Funkcionalni i estetski dizajn jamči prikladno rukovanje tijekom nošenja, manevriranja i skladištenja. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu i velikom kapacitetu za prašinu, čišćenje postaje vrlo jednostavno.

Tehnologija Sensor AirCycleVeća učinkovitost čišćenja u svakom trenutku zahvaljujući senzorima koji nadziru djelotvornost i pokazuju kada je filtar potrebno očistiti. Tehnologija Sensor AirCycle i snažni Bosch motor stvaraju iznimno jaku centrifugalnu silu (4 rotacije zraka) koja još učinkovitije odvaja prašinu od zraka.