Brend: Bosch

Bosch ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem na dnu 177.2 x 54.1 cm fiksna šarka KIN86VFE0

2.249,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

  • VarioInverter djeluje tako da se prilagođava promjenama temperatura unutar i izvan hladnjaka i količini hrane u hladnjaku te pruža optimalnu djelotvornost* tijekom naponskih kolebanja.
  • LED osvjetljenje: jednakomjerno osvijetli hladnjak za vrijeme cijelog životnog vijeka uređaja.
  • EcoAirflow: optimalna cirkulacija zraka i stalna razina temperature u rashladnom prostoru.
  • VitaFresh XXL : u izuzetno velikim ladicama hladnjaka s kontroliranom temperaturom duže održava svježinu hrane.
  • Izuzetno stabilne police na vratima: dodatna visina i fleksibilnost za više prostora i stabilnosti.
VarioInverterVario Inverter djeluje tako da se prilagođava promjenama temperatura unutar i izvan hladnjaka i količini hrane u hladnjaku. Kada su vrata dulje vrijeme zatvorena, djeluje sporijom brzinom uz nižu razinu buke i pomaže da vaša hrana bude na optimalnoj temperaturi. Također pruža optimalnu djelotvornost* tijekom naponskih kolebanja. Dakle, možete uživati u manje buke, uz manju potrošnju energije i stabilniju djelotvornost.

LED rasvjetaLED žarulje nude potpuno nov koncept rasvjete hladnjaka i osvjetljavaju njegovu unutrašnjost bez odsjaja. LED žarulje troše manje električne energije od konvencionalne  rasvjete hladnjaka i traju čitav uporabni vijek uređaja.

Inteligentna tehnologija pretvaračaImamo naziv za pametno međudjelovanje senzora temperature, elektronike i kompresora: inteligentna tehnologija izmjenjivača. Senzori temperature stalno prate temperature unutar i izvan ugradbenog hladnjaka. Promjene se odmah prenose na elektronički sustav kako bi se rad kompresora prilagodio prema trenutnom stanju.

AlarmSignal upozorenja sa zvukom ili svjetlom kada se vrata ne zatvore ili dođe do neke druge greške.

Ladica za hlađenje s punom širinomJednostavno spremite velike pladnjeve ili pak spremite zakusku za brz pristup i laku vidljivost.

Polica za jaja

FreshSenseZahvaljujući optimalnim uvjetima čuvanja hrane, namirnice zadržavaju savršenu konzistenciju; sladoled, na primjer, nikad nije previše mek ili previše čvrst. Postojana temperatura u hladnjaku odlučujući je čimbenik u očuvanju svježine i okusa. Senzori FreshSense stalno prate i kontroliraju temperaturu u hladnjaku i zamrzivaču. Rezultat je postojana temperatura unutar hladnjaka koja ne ovisi o vanjskoj temperaturi.

Hibridno hlađenjeInovativna tehnologija hibridnog hlađenja

Uređene ladice za zamrzavanjeGenijalan trostruki sustav ladica za zamrzavanje stvara dodatan prostor za spremanje zamrznutih proizvoda, od kutija za pizzu do zamrznutih vafla. Zajedno s LED rasvjetom, novi uređeni sistem polica jasno pokazuje sve predmete u zamrzivaču kako ne bi dolazilo do njihovog zatrpavanja i zaboravljanja.

EcoAirflowNejednake temperature u hladnjaku mogu utjecati na ukus i rok trajanja hrane. Uz EcoAirflow vlaga i temperatura jednoliko se raspoređuju i vaša hrana ostaje duže svježa.

Stabilne police na vratima 

SuperFreezingStandardni zamrzivači uspješno zamrzavaju vašu hranu, ali ne jamče uvijek da će takvom i ostati. Funkcija super zamrzavanja SuperFreezing brže zamrzava hranu i štiti već zamrznutu hladnu od odmrzavanja prilikom stavljanja novih namirnica u zamrzivač. Uređaji s automatskom funkcijom zamrzavanja vraćaju se na normalan način rada kad se postigne potrebna temperatura. Dobro za vaše namirnice. Dobro za vašu energetsku potrošnju.

VitaFresh XXL <0 °C>Prostrani sustav VitaFresh XXL <0 °C> pruža savršene uvjete za čuvanje svježih namirnica. Održava temperaturu nižom za čuvanje mesa i ribe, a ladica s kontroliranom klimom čuva pravu svježinu voća i povrća.