Brend: Bosch

Bosch ugradbeni hladnjak s pretincem za zamrzavanje 177.5 x 56 cm fiksna šarka KIL82AFF0

1.899,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Hladnjak razreda F s ladicom HydroFresh i upravljanjem TouchControl: posebno učinkovit – do dva puta duže čuva svježinu vašeg voća i povrća.

  • LED osvjetljenje: jednakomjerno osvijetli hladnjak za vrijeme cijelog životnog vijeka uređaja.
  • Polica EasyAccess: izvlačiva staklena polica omogućuje bolji pristup sadržaju vašeg hladnjaka.
  • VarioShelf: prostor za boce i posude s djeljivim staklenim policama koje se mogu razdvajati i gurnuti jedna pod drugu.
  • SuperCooling funkcija: namirnice koje ste tek stavili u hladnjak hladi brže i tako čuva već ohlađene namirnice.
LED rasvjetaLED žarulje nude potpuno nov koncept rasvjete hladnjaka i osvjetljavaju njegovu unutrašnjost bez odsjaja. LED žarulje troše manje električne energije od konvencionalne  rasvjete hladnjaka i traju čitav uporabni vijek uređaja.

Easy Access ShelfKad ste hladnjak dobro napunili teško je pratiti stanje hrane koja je završila u dnu hladnjaka. Polica EasyAccess napravljena je tako da jednim pogledom možete vidjeti sadržaj hladnjaka. Jednostavno je povucite i lako ćete doći do svoje hrane. Ova polica izrađena je od kaljenog stakla i omogućuje vam da brzo pronađete prave namirnice za svoj sljedeći obrok, a i jednostavno ju je koristiti i čistiti.

VarioShelfPodijeljena polica VarioShelf od sigurnosnog stakla može se lako podesiti za spremanje i vađenje stvari iz hladnjaka. Idealna je za veće artikle poput boca ili zdjela te vam omogućuje potpunu fleksibilnost kad trebate više prostora. Druga polovica police lako se uvlači pod prvu, što je čini osobito praktičnom.

SupercoolingAko funkciju SuperCooling uključite prije odlaska u kupnju, nakratko ćete sniziti temperaturu kako bi svježe kupljene namirnice ostale na pravilnoj temperaturi.

AlarmSignal upozorenja sa zvukom ili svjetlom kada se vrata ne zatvore ili dođe do neke druge greške.

Polica za jaja