Brend: Bosch

Bosch ugradbena indukcijska ploča PVS631HB1E

1.359,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

DirectSelectPogubite li se ponekad u raznim postavkama svoje ploče za kuhanje? Zahvaljujući intuitivnoj upravljačkoj ploči opcija DirectSelect na brz i jednostavan način vam omogućuje odabir zona za kuhanje i postavljanje željene snage kuhanja .

CombiZoneTrebate skuhati nešto u stvarno velikom loncu ili koristiti lim za pečenje na indukcijskoj ploči? Aktivirajte CombiZone kako biste kombinirali dvije okrugle zone za kuhanje i tako dobili više prostora za velike posude.

Smart Hood AutomaticSad se možete koncentrirati na kuhanje. Povezanu napu automatski kontrolira ploča za kuhanje i povezani račun Home Connect. Ovo se sve odvija na temelju algoritma koji prilagođava snagu ploče za kuhanje prema njenim postavkama. U kuhinji vam neće biti neugodnih mirisa i pare i nećete više morati brisati otiske prstiju s nape. Ovo je nov i jednostavan način kuhanja.

Gumb FavouriteSvakodnevni recepti, poput točno 5:45 minuta za savršeno skuhano jaje, sada postaju još jednostavniji. Uz gumb Favourite sada možete spremiti savršene postavke poput snage i mjerača vremena. Ili dodajte kontrolu svjetlosti povezane nape. Jednostavno povežite ploču za kuhanje sa svojim računom Home Connect i možete jednostavnije započeti dan.

Daljinsko upravljanjeKada kućanski uređaji ne rade onako kako bi trebali, to može biti stresno. Daljinska dijagnostika ovdje je da vam pomogne. Jednostavno nazovite dežurnu liniju Home Connect i naručite se na daljinsku dijagnostiku za vaš uređaj povezan putem interneta. S vašim će dopuštenjem Bosch služba za korisnike potom moći na daljinu pregledati vaš kućanski uređaj, ustanoviti u čemu je problem i dati vam jasne savjete. U slučaju da problem nije moguće na taj način riješiti, moguće je obavijestiti Bosch servisera, koji će svratiti u vaš dom i riješiti sve probleme, već opremljen svim potrebnim dodatnim dijelovima. Pametna podrška, pametna rješenja – s dodirom gumba.

Prednji ukošeni dioPrednji ukošeni dio: Elegantan, dopadljiv dizajn s ukošenom prednjom stranom i stranama.

Nadzor nape s površine za kuhanjeUpravljajte funkcijama nape putem površine za kuhanje. Električna ploča za kuhanje kao i povezana napa opremljene su modulom Wi-Fi, što znači da mogu komunicirati. Čim se vaša ploča za kuhanje aktivira, uključuje se i napa te počinje usisavati dosadnu paru čim vi započnete s kuhanjem. Kada s kuhanjem završite, napa se automatski isključuje nakon kratkog vremena neprekidnog rada, tako da možete biti sigurni da će neugodni kuhinjski mirisi doista nestati. Ako želite napom upravljati izravno, jednostavno dodirom prsta aktivirajte ručni način rada na kontrolama nape. Tako možete upravljati razinama snage nape putem korisničkog sučelja na ploči za kuhanje. Uz stupanj usisavanja, putem ploče za kuhanje možete upravljati i rasvjetom nape. Samo jednim kontrolama upravljate svime: pločom za kuhanje i napom.

PowerBoost (indukcija)Kad brze i jednostavne recepte želite poslužiti još brže PowerBoost vam može pomoći. Ova praktična funkcija dodaje više snage kako bi se temperatura izuzetno brzo podigla. Koristite je na indukcijskoj ploči za kuhanje i zakuhajte velike količine vode skoro 35 % brže u usporedbi s najvišom postavkom temperature.

Funkcija PauseKuhate, ali odjednom trebate obratiti pažnju na neki drugi zadatak? Sad možete pauzirati zagrijavanje i blokirati sve gumbe ploče za kuhanje. Bez obzira na to je li vam netko pozvonio na vrata ili vam je zazvonio telefon ili samo želite očistiti staklenu površinu između posuđa. Jednostavno nastavite kuhati najkasnije nakon 10 minuta.

QuickStartFunkcija QuickStart otkriva gdje ste postavili lonac i automatski prikazuje odgovarajuću zonu kuhanja na upravljačkom sučelju. Možete odmah i bez odgode započeti i odabrati željenu razinu kuhanja za svoj lonac.

ReStartAko isključite ploču za kuhanje, ona na kratko vrijeme pohranjuje posljednju odabranu postavku. Ako se površina za kuhanje ponovno uključi nakon kratkog vremena, posljednje su postavke još uvijek na raspolaganju.

Timer za isključivanjeKorištenje tajmera dovedeno do savršenstva. Čim postavljeno vrijeme istekne, odabrana zona za kuhanje automatski se isključuje. To vam štedi dodatni pokret ruke.

Dječja zaštitaSada djeca više ne mogu slučajno uključiti ploču za kuhanje. Funkcija Dječje zaštite spriječava neovlašteno korištenje ploče samo dugim pritiskom na gumb.

Indukcijska tehnologijaIndukcijske ploče za kuhanje proizvode toplinu samo tamo gdje je potrebna – na dnu posude. Što vi dobivate od toga? Više sigurnosti i komfora. Uz nižu temperaturu i velike i male ruke sigurne su od opeklina. No to nije sve; na indukcijskoj ploči za kuhanje dvije litre vode provru dvaput brže nego na staklokeramičkoj ploči, pri čemu se također štedi mnogo energije.