Brend: Bosch

Bosch sušilica WTH85205BY 7kg

1.499,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 29812- Kategorije: ,

Opis

AutoDryU bubanj sušilice ili perilice-sušilice stavite do deset kilograma rublja i AutoDry će ga osušiti točno do onog stupnja suhoće koji želite: bilo da želite rublje taman suho za glačanje ili izuzetno suho i spremno za slaganje. Njegovi senzori stalno prate temperaturu i vlagu kako bi zaštitili vaše rublje od visokih temperatura i presušivanja. Neka vaše rublje bude savršeno suho, svaki put.

Dizajn AntiVibrationInovativne stijenke AntiVibration posebice su dizajnirane za pružanje veće stabilnosti i optimalno smanjivanje vibracija. Poboljšana izolacija također regulira razinu buke, što znači da su Bosch sušilice ugodno tihe, a vi se možete dobro naspavati.

Ekološki prihvatljiv plinNaš novi raspon sušilica s toplinskom crpkom sadrže novo i ekološki prihvatljivije sredstvo za rashlađivanje, R290. To je ekološki najprihvatljivije, najprirodnije sredstvo za rashlađivanje na svijetu koje je trenutno dostupno na tržištu.

 

Sustav Sensitive DryingSustav SensitiveDrying savršeno čuva vaše rublje jer uvodi nježni, topli zrak sa svih strana. Tome pomažu i mekane, zakrivljene lopatice u bubnju koje omogućuju da rublje nikad ne leži ravno, što znači da se neće izgužvati. Rezultat: nježno osušeno rublje koje je savršeno mekano i bez nabora.

 

Sušenje Quick 40’Brzo sušenje Quick 40′ savršeno je za male količine laganih tkanina. Visoko precizne temperature i praćenje stupnja suhoće jamče brzo sušenje, tako da odjeću možete nositi odmah nakon završetka sušenja.

Automatski prepoznaje kad se vaše rublje osušilo.
U bubanj sušilice ili perilice-sušilice stavite do deset kilograma rublja i AutoDry će ga osušiti točno do onog stupnja suhoće koji želite: bilo da želite rublje taman suho za glačanje ili izuzetno suho i spremno za slaganje. Njegovi senzori stalno prate temperaturu i vlagu kako bi zaštitili vaše rublje od visokih temperatura i presušivanja. Neka vaše rublje bude savršeno suho, svaki put.
Ugodno tiha i dugotrajna
Inovativne stijenke AntiVibration posebice su dizajnirane za pružanje veće stabilnosti i optimalno smanjivanje vibracija. Poboljšana izolacija također regulira razinu buke, što znači da su Bosch sušilice ugodno tihe, a vi se možete dobro naspavati.
Sušilica s ekološki najprihvatljivijim sredstvom za rashlađivanje (R290).
Naš novi raspon sušilica s toplinskom crpkom sadrže novo i ekološki prihvatljivije sredstvo za rashlađivanje, R290. To je ekološki najprihvatljivije, najprirodnije sredstvo za rashlađivanje na svijetu koje je trenutno dostupno na tržištu.
Sušenje koje je nježno prema tkaninama.
Sustav SensitiveDrying savršeno čuva vaše rublje jer uvodi nježni, topli zrak sa svih strana. Tome pomažu i mekane, zakrivljene lopatice u bubnju koje omogućuju da rublje nikad ne leži ravno, što znači da se neće izgužvati. Rezultat: nježno osušeno rublje koje je savršeno mekano i bez nabora.
Brzo sušenje, savršeno za male količine rublja
Brzo sušenje Quick 40′ savršeno je za male količine laganih tkanina. Visoko precizne temperature i praćenje stupnja suhoće jamče brzo sušenje, tako da odjeću možete nositi odmah nakon završetka sušenja.
Tehnički podaci
Generalno
Tip sušilice:Kondenzacija
Toplinska pumpa:Da
Kapacitet punjenja:7,0 kg
Glavna boja proizvoda: Bijela
Drum structure:yes
Položaj vrata:desno
Tip upravljačkih postavki i signalizacijskih uređaja:LCD, push-button
Dodatne operativne opcije:Delicates, Mixture, rapid 40, shirts/blouses, Sportswear, Time program cold, Time program warm, towels, Woollens finish
Razina buke:65 dB(A) re 1 pW
Razred energetske učinkovitosti:A++
Razred kondenzacijske učinkovitosti – NOVO (2010/30/EU):B
Cijev za odvod vode:Ne
Set za odvod kondenzata:Ne
Veličina i težina
Dimenzije proizvoda:842 x 598 x 613 mm
Dubina s vratima otvorenim pod kutom od 90 stupnjeva:1.105 mm
Zapremnina bubnja:112 l
Uklonjiv gornji dio:Ne
Crijevo za odvod zraka:Ne
Maksimalna prilagodljivost nožica:15 mm
Neto težina:49,2 kg
Dužina kabela za napajanje:145,0 cm
Udobnost
Osvjetljenje unutrašnjosti bubnja:Ne
Super tiho:Ne
AutoDry:Da
Smart Dry:Ne
Iron Assist:Ne
15 Min program:Ne
Brzo 40′:Da
Kašnjenje starta:Da
Reverzibilno okretanje:Ne
AutoClean:Ne
Samočisteći kondenzator:Ne
Osvježivač:Ne
Indikator tijeka sušenja:LED-display
Indikator blokiranog filtra:Da
Indikator punog spremnika:Da
Odabirnik vremena sušenja:Ne
Prilagodljiva temperatura sušenja:Da
Funkcija za dodavanje rublja:Da
Anti-Vibration Walls:Da
Stackability:Da
Program za osjetljivo rublje:Gentle
Allergy plus:Ne
Sportsware programme:Da
Ručnici:Da
Vuna:Ne
Košulje/Bluze:Da
Perje:Ne
Outdoor programme:Ne
Connectivity
Home Connect:Ne