Brend: Bosch

Bosch štapni mikser MSM14200

69,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Boschov CleverMixx: svestrani talent za više zabave u vašoj kuhinji.

  • Posebice snažan motor snage 400 W za obradu zahtjevnih sastojaka te pogon raznolike dodatne opreme.
  • Ergonomska ručka: udobno držanje prilikom miješanja.
  • Jednostavna upotreba: započnite s miješanjem jednim pritiskom gumba.
  • Uključena sjeckalica: možete sjeckati začinsko bilje, oraščiće, sir i to sve brže i jednostavnije.
  • Praktična posuda za miješanje/mjerenje za jednostavno mjerenje i miješanje malih količina.

Motor snage 400 WPraktičan put do ukusnih domaćih juha, umaka i napitaka. Sa snažnim motorom i višenamjenskom dodatnom opremom brzo ćete postignuti savršene rezultate – čaki kod sjeckanja sira ili začinskog bilja. Tihi motor niske vibracije obradu čini zabavnom, a vi ćete moći uskoro uživati u svojem jelu.

Ergonomska ručkaBezbrižno miješanje na domak ruke zahvaljujući ergonomskoj ručci, uređaj udobno odgovara vašoj ruci. Osim toga, njegova mala težina držanje čini još lakšim.

Jednostavna upotrebaMiješajte na jednostavan način i brzo postignite savršene rezultate jednim pritiskom gumba. Pustite da miješalica odradi težak posao umjesto vas zahvaljujući dosljednoj brzini miješanja.

Uključena sjeckalicaSjeckanje luka često znači da oči suze. Ali taj problem je riješen. S praktičnom sjeckalicom možete brzo i sigurno sjeckati povrće, začinsko bilje, oraščiće, meso i sir. Spremna je na upotrebu u samo nekoliko sekundi te se jednostavno čisti budući da se spremnik može prati u perilici posuđa.

Praktična posuda za miješanje/mjerenjeČesto miješate male količine sastojaka? S praktičnom posudom za miješanje/mjerenje možete male količine sastojaka izmjeriti i izmiješati izravno u posudi. To štedi na vremenu.

Glava miješaliceČišćenje bez problema u samo nekoliko jednostavnih koraka. Nakon što završite, otpustite glavu miješalice jednostavnim okretom i očistite je tekućom vodom ili u perilici posuđa.