- 13 %
Brend: Bosch

Bosch hladnjak KGN49LBCF 203 x 70 cm

2.549,00 KM

U cijenu je uključen PDV
Kategorije: ,

Opis

  •  VitaFresh XXL <0 °C>: u izuzetno velikim ladicama hladnjaka s kontroliranom temperaturom duže održava svježinu hrane.
  •  NoFrost: nikad više nećete morati odmrzavati zamrzivač hladnjaka.
  •  Metalna stražnja stijenka s višestrukim protokom zraka MultiAirflow: ravnomjerno cirkulira hladan, svjež zrak kako bi se održale dosljedne temperature.
  •  Perfect Fit: hladnjak smjestite uz zidove i druge uređaje kako biste uštedjeli prostor.
  •  LED osvjetljenje: jednakomjerno osvijetli hladnjak za vrijeme cijelog životnog vijeka uređaja.
VitaFresh XXL <0 °C>Prostrani sustav VitaFresh XXL <0 °C> pruža savršene uvjete za čuvanje svježih namirnica. Održava temperaturu nižom za čuvanje mesa i ribe, a ladica s kontroliranom klimom čuva pravu svježinu voća i povrća.

NoFrostZaboravite na gnjavažu s odmrzavanjem. NoFrost omogućuje da suhi zrak u vašem zamrzivaču stalno kruži kako bi se spriječilo nastajanje naslaga leda. Znači, ovo je kraj ledenog doba i vi se zauvijek rješavate gnjavaže s odmrzavanjem. Time se štedi i energija jer uređaji bez naslaga leda rade učinkovitije.

Metal Backwall s Multi AirFlowNeravnomjerno hlađenje u hladnjaku može značajno utjecati na okus i vijek trajanja namirnica. Zahvaljujući metalnoj stražnjoj stijenci s višestrukim protokom zraka MultiAirflow, vlaga i temperatura ravnomjerno su raspoređeni po cijelom području hlađenja, od posuda na vratima do stražnjih kutova, što pomaže da vaša hrana dulje zadrži svoj integritet.

Perfect FitPostavite hladnjak gdje god želite. Našim standardnim modelima hladnjaka sa zamrzivačem na tržištu potrebno je približno 10 cm udaljenosti od bočnih zidova kako bi se vrata i ladice mogli otvarati. Zahvaljujući Perfect Fit, asortiman naših samostojećih hladnjaka sa zamrzivačem mogu se postaviti tako da su naslonjeni na bočne zidove ili pokućstvo. Širina hladnjaka sa zamrzivačem odgovara dimenzijama niše.

LED rasvjetaLED žarulje nude potpuno nov koncept rasvjete hladnjaka i osvjetljavaju njegovu unutrašnjost bez odsjaja. LED žarulje troše manje električne energije od konvencionalne  rasvjete hladnjaka i traju čitav uporabni vijek uređaja.

Automatsko super zamrzavanjeKako bi hrana zadržala vitamine, hranjive vrijednosti, izgled i okus, potrebno ju je zamrznuti što je brže moguće. S funkcijom automatskog super zamrzavanja možete manje količine hrane zamrznuti brže i istovremeno zaštititi već zamrznutu hranu od odmrzavanja. Zamrzivač otkriva povećanje temperature i automatski prilagoava svoju temperaturu kako bi zajamčio najbolje uvjete za pohranu.

Odvojeni rashladni krugoviU uređajima s odvojenom prilagodbom temperature, moguće je odvojeno upravljanje hladnjakom i zamrzivačem za brže hlađenje i spriječavanja prijenosa mirisa. Jednostavna regulacija omogućuje odvojenu prilagodbu temperatura.

SupercoolingAko funkciju SuperCooling uključite prije odlaska u kupnju, nakratko ćete sniziti temperaturu kako bi svježe kupljene namirnice ostale na pravilnoj temperaturi.

Prosječna godišnja potrošnja energiju u kilovat satima godišnje (kWh/god)Na temelju rezultata standardnog 24-satnog testa. Stvarna potrošnja ovisi o uporabi/položaju uređaja.

Dodatan prostor za vaše svježe namirnice.
Prostrani sustav VitaFresh XXL <0 °C> pruža savršene uvjete za čuvanje svježih namirnica. Održava temperaturu nižom za čuvanje mesa i ribe, a ladica s kontroliranom klimom čuva pravu svježinu voća i povrća.
Ne trebate odmrzavati zamrzivač hladnjaka.
Zaboravite na gnjavažu s odmrzavanjem. NoFrost omogućuje da suhi zrak u vašem zamrzivaču stalno kruži kako bi se spriječilo nastajanje naslaga leda. Znači, ovo je kraj ledenog doba i vi se zauvijek rješavate gnjavaže s odmrzavanjem. Time se štedi i energija jer uređaji bez naslaga leda rade učinkovitije.
Hladnjak koji održava ujednačenu temperaturu – posvuda.
Neravnomjerno hlađenje u hladnjaku može značajno utjecati na okus i vijek trajanja namirnica. Zahvaljujući metalnoj stražnjoj stijenci s višestrukim protokom zraka MultiAirflow, vlaga i temperatura ravnomjerno su raspoređeni po cijelom području hlađenja, od posuda na vratima do stražnjih kutova, što pomaže da vaša hrana dulje zadrži svoj integritet.
Postavite hladnjak bilo gdje.
Postavite hladnjak gdje god želite. Našim standardnim modelima hladnjaka sa zamrzivačem na tržištu potrebno je približno 10 cm udaljenosti od bočnih zidova kako bi se vrata i ladice mogli otvarati. Zahvaljujući Perfect Fit, asortiman naših samostojećih hladnjaka sa zamrzivačem mogu se postaviti tako da su naslonjeni na bočne zidove ili pokućstvo. Širina hladnjaka sa zamrzivačem odgovara dimenzijama niše.
LED rasvjeta: unutrašnjost vašeg hladnjaka osvjetljava poput izloga.
LED žarulje nude potpuno nov koncept rasvjete hladnjaka i osvjetljavaju njegovu unutrašnjost bez odsjaja. LED žarulje troše manje električne energije od konvencionalne rasvjete hladnjaka i traju čitav uporabni vijek uređaja.
Štiti zamrznutu hranu od odmrzavanja.
Kako bi hrana zadržala vitamine, hranjive vrijednosti, izgled i okus, potrebno ju je zamrznuti što je brže moguće. S funkcijom automatskog super zamrzavanja možete manje količine hrane zamrznuti brže i istovremeno zaštititi već zamrznutu hranu od odmrzavanja. Zamrzivač otkriva povećanje temperature i automatski prilagoava svoju temperaturu kako bi zajamčio najbolje uvjete za pohranu.
2 područja cirkulacije: odvojena regulacija hladnjaka i zamrzivača.
U uređajima s odvojenom prilagodbom temperature, moguće je odvojeno upravljanje hladnjakom i zamrzivačem za brže hlađenje i spriječavanja prijenosa mirisa. Jednostavna regulacija omogućuje odvojenu prilagodbu temperatura.
SuperCooling funkcija: Hladnjak koji zna kako treba hladiti.
Ako funkciju SuperCooling uključite prije odlaska u kupnju, nakratko ćete sniziti temperaturu kako bi svježe kupljene namirnice ostale na pravilnoj temperaturi.
Tehnički podaci
Generalno
Položaj vrata: Desno reverzibilno
Opcije za ploču vrata:ukrasna letvica nije dobavljiva
Vrsta ručke:integrated vertical handle
No wall distance:Da
NoFrost:Da
Tip upravljačkih postavki i signalizacijskih uređaja:Super setting for freezer, Super setting fridge, Temperature display fridge, Temperature for freezer, Warning function freezer sect., Warning signal door open, Warning signal for malfunction
Razred energetske učinkovitosti:C
Zbroj zapremnina odjeljaka hlađenja:311 l
Prosječna godišnja potrošnja energiju u kilovat satima godišnje (kWh/god):178 kWh/god
Zbroj zapremnina zamrznutih odjeljaka:129 l
Emisija buke koja se prenosi zrakom:35 dB(A) re 1 pW
Razred emisije buke koja se prenosi zrakom:B
Klimatski razred:prošireni umjereni, suptropski, tropski, umjereni
Uključeni dodatni pribor:3 x Posuda za jaja, 1 x Posuda za ledene kocke
Veličina i težina
Dimenzije proizvoda:2030 x 700 x 667 mm
Udobnost
VitaFresh:Da
VitaFresh Plus:Ne
VitaFresh Pro:Ne
SuperCooling:Da
Superfreezing:Da
Low frost:Ne
Type of bottle rack:1 bottle support grid
Big box:Ne
VarioZone:Ne
Police EasyAccess:Ne
EcoMode:Ne
Basic Touch control:Ne
Vario shelf:Ne
Super tiho:Da
Hlađenje
Broj polica u pretincu hladnjaka:5
Broj podesivih polica u pretincu hladnjaka:3
Br. polica za jaja:3
Number of Door Bins – Refrigerator:4
Zamrzavanje
Oznaka sa zvjezdicama:4
Vrijeme skladištenja u slučaja nestanka struje (h):18 h
Broj ladica za zamrzavanje (kom):3
Broj vratašca za zamrzavanje (kom):0
Br. posudica za led:1
Connectivity
Home Connect:Ne
Camera:Ne