Brend: Blaupunkt

Blaupunkt SSP701 parna stanica 3200 W

299,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 29160- Kategorije: ,

Opis

Model SSP701 stvara paru u kotlu visokih performansi u željezu. Voda se do grijaćeg elementa dovodi pumpom iz spremnika u stanici, odakle je usmjerena na rupe za paru na potplatu s tlakom do 5,5 bara i protokom pare do 135 g / min. Ova izvedba osigurava dobro otpuštanje vlakana i savršeno zaglađivanje. Glačanje pomoću generatora pare temelji se na djelovanju pare, a ne na težini i temperaturi glačala, tako da glačane tkanine dulje izgledaju kao nove. Uređaj je opremljen s dva područja za regulaciju pare i automatsko reguliranje temperature ploče. Upravljanje ovim funkcijama izuzetno je jednostavno i odvija se putem elektroničke upravljačke ploče na glačalu i gumba na generatoru pare. Posebna opcija je dodatna funkcija izbacivanja pare koja se aktivira pritiskom na tipku za paru dva puta. Glačalo je opremljeno keramičkim potplatom, jer se keramika najbolje koristi kao materijal u uređajima čiji su dijelovi redovito izloženi visokim temperaturama. Jamči nježno kretanje glačala preko tkanina, što pozitivno utječe na udobnost glačanja. Također je vrlo otporan na ogrebotine i ostaje bez adhezija. Spremnik vode od 1,5 litre s mogućnošću punjenja tijekom glačanja osigurava dugo vrijeme ugodnog rada.
Ako se glačalo ne pomakne 10 minuta, automatski će se isključiti. Kontrolna lampica i simbol stanja mirovanja trepere i parna stanica emitira zvučni signal. Pritisnite gumb za paru da biste nastavili glačati.
Prelazak s klasičnog parnog glačala na parno glačanje ima brojne prednosti. Glačanje više neće biti dosadan posao, a odjeća će vam dugo ostati glatka i svježa.