Brend: Blaupunkt

Blaupunkt aparat za brijanje MSR-711

89,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 30966- Kategorije: ,

Opis

SVOJSTVA PROIZVODA

Rotirajući brijač MSR711 marke Blaupunkt je uređaj koji bi trebao biti u kozmetičkoj torbici svakog muškarca. Uz njegovu pomoć jutarnje brijanje više neće biti muka i postat će užitak. Obrijano lice ili njegovane dlake na licu neosporna su posjetnica svakog muškarca.

 

Tri neovisne glave za brijanje koje je razvio Blaupunkt savršeno se prilagođavaju konturama lica i vrata. Sustav ravnomjerne raspodjele pritiska osigurava optimalno brijanje. Zahvaljujući Multi-D tehnologiji brijanja, korisnik neće imati problema s dlačicama na licu koje su nedostupne aparatu za brijanje.

 

 

UDOBNOST BRIJANJA!

Udobnost brijanja nadopunjuje patentirana tehnologija reznih glava debljine samo 0,1 mm. Oblik rupa u glavama za brijanje omogućuje brijanje najmanjih dlačica uz kožu, kao i onih dužih, npr. Glave su dizajnirane da minimiziraju rizik od iritacije čak i na osjetljivoj koži. Korisnik se neće morati brinuti o crvenilu koje često prati brijanje. Muškarci s nježnom kožom uživat će u mogućnosti mokrog brijanja uz dodatak pjene ili gela za brijanje.

Aerodinamičan i tanak oblik aparata za brijanje osigurava savršeno držanje brijača, minimalizirajući nelagodu koja je posljedica dugotrajnog korištenja uređaja. Hi-Precision Cut dupli rezni prstenovi precizno će se pobrinuti za svaki detalj korisnikove kraće ili duže brade.

 

PREDNOSTI PROIZVODA

Visokokvalitetna litijska baterija kojoj je potrebno samo 1,5 sat da se potpuno napuni, omogućuje korištenje uređaja do 200 minuta. Kada svoj aparat za brijanje ponesete na put, ne morate brinuti o njegovom punjenju. Čak i ako je potrebno napuniti bateriju, aparat za brijanje ima USB-C priključak, možete koristiti univerzalni punjač ili ga spojiti na laptop ili power bank.

Baterija nije pod utjecajem memorijskog efekta, ne zahtijeva formatiranje i ne gubi svoj maksimalni kapacitet tako brzo. Zahvaljujući zaslonu koji prikazuje preostali vijek trajanja baterije, korisnik aparata za brijanje uvijek zna koliko dugo će uređaj moći raditi u bežičnom načinu rada. Ako je baterija ispražnjena, aparat za brijanje se može napuniti i nastaviti s brijanjem.

 

Zahvaljujući klasi vodootpornosti IPX6, uređaj se može ispirati pod tekućom vodom, što povećava udobnost korištenja.

 

TEHNIČKI PODACI

 

  • Hi-Precision Cut dvostruki rezni prstenovi
  • Patentirana tehnologija rezne glave debljine samo 0,1 mm
  • 3 precizne glave koje se prilagođavaju obliku lica (Multi-D brijanje)
  • IPX6 vodootporan
  • Zaslon koji prikazuje preostali vijek trajanja baterije
  • Punjenje preko USB-C priključka
  • Napajanje na baterije
  • Do 200 minuta rada bez potrebe za punjenjem, 90 minuta za potpuno punjenje baterije
  • Visokokvalitetne litijeve baterije bez memorijskog efekta
  • Tih rad zahvaljujući motoru velike brzine