Brend: Berlinger Haus

Berlinger Haus Rose Gold kuhalo vode BH-9472

85,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 30706- Kategorije: ,

Opis

Ekstravaganca električnog kuhala za vodu: kolekcija Berlinger Haus BH/9472 Black Rose/Monaco
Probudite svoja osjetila uz sofisticiranu privlačnost električnog kuhala za vodu Berlinger Haus BH/9472 iz naše očaravajuće kolekcije Black Rose/Monaco. S dizajnom u kojem se moderna finoća susreće s najvećom funkcionalnošću, ovo električno kuhalo za vodu je oličenje elegancije u vašem kuhinjskom prostoru.

🌹 Estetika crne ruže Zamislite glatkoću mat završne obrade koja se susreće s očima, amblem estetike modernog dizajna. Ovo nije samo električni kuhalo za vodu; to je umjetničko djelo. Naša Black Rose kolekcija omogućuje vam da uronite u luksuzno iskustvo, s ružičasto zlatnom nijansom koja šapuće vrhunsku eleganciju bez vrišteće razmetljivosti. Savršen balans za one koji traže suptilnost s daškom blistavosti.

🔥 Majstori učinkovitosti Vrijeme ne čeka nikoga, a mi spoznajemo bit svakog trenutka. Naše električno kuhalo za vodu obećava brzo kuhanje, osiguravajući da ste uvijek opremljeni, bez obzira radi li se o vašem jutarnjem napitku kofeina ili iznenadnoj potrebi za toplom vodom.

Berlinger Haus BH/9472 Električno kuhalo za vodu
Berlinger Haus BH/9472 Električno kuhalo za vodu

🍵 Kulinarski suputnik Osim pukog kuhanja, otkrijte bezbrojne mogućnosti:

Ubrzajte sve, od mućenja instant zobenih pahuljica do savršeno al dente tjestenine. Podignite svoje kulinarske avanture na viši stupanj, bilo da se radi o stručno blanširanom povrću ili savršenom fermentiranom tijestu za taj domaći kruh. A za novopečene roditelje vani, iskusite mir uz moć učinkovite sterilizacije bočica. Transformirajte svoje kuhinjske zadatke učinkovito i lako već danas! 🍼”

🌡️ Precizno izliveno U našem električnom kuhalu za vodu ne treba nagađati. S podesivim postavkama, obećava da će svaki napitak biti kuhan do savršenstva, poštujući jedinstvene temperaturne zahtjeve vašeg odabranog napitka.

💡 Sigurnost na prvom mjestu Ostavite probleme sa kuhalom za vodu. Naše značajke osiguravaju apsolutnu sigurnost:

Automatsko isključivanje nakon vrenja.
Zaštitni mehanizam od kuhanja.
Cool eksterijeri, čuvanje opeklina nezgode na odstojanju.
🎨 Platno ljepote Naši električni kuhali za vodu, sa svojim modernim dizajnom i LED indikatorima, ne samo da rade; oni također ukrašavaju, dajući hrabru izjavu na vašoj radnoj površini.

🌏 Ekološki osviješten izbor Prihvatite održivost s našim kuhalom za vodu. Kuhanjem samo onoga što vam je potrebno, štedite energiju, čineći zeleni izbor za planet.

🚀 Oslobodite praktičnost S bežičnim dizajnom i bazom koja se okreće za 360°, točenje je povjetarac i odgovara i ljevorukim i dešnjacima.

In Essence Električno kuhalo iz naše kolekcije nije samo proizvod; to je transformativno iskustvo. Uronite u svijet modernih inovacija, gdje se jednostavnost susreće s učinkovitošću i stilom. Ne vjerujete nam? Dopustite našem električnom kuhalu da vas odvede na ovo zadivljujuće putovanje.

Berlinger Haus BH/9472 Električno kuhalo za vodu
Berlinger Haus BH/9472 Električno kuhalo za vodu

Tehnički podaci:

Izrada: nehrđajući čelik lakiran sprejem s ergonomskom ručkom obloženom kromom.
Kapacitet: 1.8L
Napon i snaga: 220-240V, 1850-2200W
Paleta: Crno-Rose Gold
Dodatne značajke: 360° okretna baza, zaštita od ključanja, automatsko isključivanje.