Brend: Berlinger Haus

Berlinger Haus Black Rose kutija za kruh s dodacima BH-6731

125,00 KM

U cijenu je uključen PDV
Kategorija:

Opis

Set posuda za kruh i dodaci Berlinger Haus BH-6731
Pretvorite svoju kuhinju u zadivljujuće kulinarsko utočište s ovom izvrsnom kantom za kruh i kuhinjskim kanisterom od crnog i ružičastog zlata. Ovaj skladni ansambl bez napora kombinira oblik i funkciju, dodajući dašak luksuza vašim dnevnim ritualima kuhanja.

Posuda za kruh, sjajna u mat crnoj boji s elegantnim ružičastim zlatnim detaljima, odiše modernom sofisticiranošću. Osmišljen je da vaše štruce kruha, peciva i peciva održava svježima i organiziranima. Posudu za kruh nadopunjuju tri kuhinjska spremnika, jednako ukrašena mat crnom bojom s poklopcima od ružičastog zlata. Spremnici su savršeni za smještaj vaših omiljenih suhih sastojaka, poput kave, šećera, brašna, suhog voća, čaja i mnogih drugih.

Zajedno, ovaj koordinirani set ne samo da poboljšava organizaciju vaše kuhinje, već služi i kao stilska žarišna točka. Spoj mat crne i ružičastog zlata stvara suvremenu i glamuroznu estetiku koja se besprijekorno uklapa u dekor vaše kuhinje.

Doživite savršenu ravnotežu elegancije i praktičnosti uz ovu posudu za kruh i kuhinjski kanister od crnog i ružičastog zlata, bitan dodatak svakoj kuhinji koja cijeni stil i funkcionalnost.

Specifikacije proizvoda:
Materijal: nehrđajući čelik

Veličina kutije za kruh: 38,5 x 28 x 18,5 cm
Veličina kuhinjskog spremnika: Ø11 x 17,8 cm
Boja: mat crna i ružičasto zlato

Upute za čišćenje:
Obrišite mekom mokrom krpom, a zatim ispolirajte suhom pamučnom krpom. Ne koristite abrazivne kemikalije, metalne ili tvrde ribače za čišćenje kutije.