Brend: Berlinger Haus

Berlinger Haus Aquamrin gusani pekač BH-6523

99,00 KM

U cijenu je uključen PDV
Kategorija:

Opis

Dobrodošli u Berlinger Haus Shallow Casserole, izvrsnu mješavinu klasičnog dizajna i suvremenog štiha, okupanog mirnim nijansama akvamarina. Osim svoje estetske privlačnosti, ovo posuđe obećava neusporedivu izvedbu, služeći kao potvrda vašeg istančanog ukusa i predanosti kvaliteti. Kroz blistave dubine svojih akvamarin nijansi, pokažite svoju težnju za savršenstvom ne samo u životu, već iu uređenju izuzetnog kuhinjskog prostora.

Plitka tepsija od lijevanog željeza Berlinger Haus BH-6523 akvamarin

Plitka tepsija od lijevanog željeza Berlinger Haus BH-6523 akvamarin


🍲 Ponovno proživljavanje kulinarskih kronika :

Vraćajući se u 17. stoljeće, pričama o nasljeđu koje se njeguje i prenosi generacijama. Nekad zatvorena u podrume naših baka punih sjećanja, danas je oličenje kulinarske briljantnosti.  Gledajte kako se meso transformira, upijajući bogato nasljeđe i ispoljavajući sočnost koja nije ništa drugo do božanska. Snažna mješavina visokog toplinskog kapaciteta i besprijekornog poklopca osigurava da je svaka unca pare, okusa i hranjivih tvari zatvorena unutra, obećavajući vam okusno iskustvo koje je i hranjivo i divno.


🔥 Značajke koje stvaraju njegovu jedinstvenost :

  • Emajlirani premaz : Spoj stila i korisnosti, osiguravajući neprianjajuće iskustvo dok se zalaže za lako čišćenje.
  • Preciznost dimenzija : S dimenzijama od 26 x 7,5 cm i kapacitetom od 2,57 L, pomno je izrađen za vaše kulinarske avanture.
  • Sigurnost prije svega : velike ručke za sigurno držanje, čuvajući vaša kulinarska iskustva. I uvijek zapamtite pouzdane rukavice za pećnicu.
  • Višenamjenski Majesty : Osim svojih mogućnosti kuhanja, može krasiti vaš stol kao središnji dio, stvarajući toplinu i atmosferu.

🎁 Poklon koji odjekuje promišljenošću i luksuzom 🎁 :

U potrazi ste za poklonom koji dovoljno govori o vašoj pažljivosti? Berlinger Haus BH-6523 Aquamarine Shallow Casserole nije samo posuđe za kuhanje; to je naslijeđe u nastajanju. Bilo da se radi o vjenčanju, useljenju ili rođendanu kulinarskog entuzijasta, ova lonac će osigurati da vaš dar ostane urezan u njihovo sjećanje, poput bezvremenskih recepata koje obećava sastaviti.