Brend: Ariete

Ariete aparat za kavu vintage zeleni 1389/14

345,00 KM

U cijenu je uključen PDV

SKU: 25192 Kategorije: ,

Opis

Ariete Vintage Espresso je aparat za kavu elegantnog i profinjenog dizajna, koji sadrži najnoviju tehnologiju za mljevenu kavu ili ESE kapsule. Aluminijski kotao od 900 W i tlačna pumpa od 15 bara jamče espresso punog i kremastog tijela, intenzivne i mirisne arome. Maksimalna pogodnost uz uklonjivu posudu za kapanje od nehrđajućeg čelika i uklonjivi spremnik od 0,9 litara za jednostavno punjenje. Maxi-Cappuccino uređaj idealan je saveznik za pripremu mliječne pjene u savršenoj kombinaciji s talijanskim espressom. Ariete 1389 Vintage ima inteligentni stand-by uređaj koji isključuje napajanje nakon 30 minuta neaktivnosti. Ariete proizvodi ikonične i funkcionalne proizvode: Vintage Line kombinira talijanski dizajn s jednostavnošću upotrebe koja je zaštitni znak Ariete, lidera u proizvodima za doručak.

 • Ariete Vintage Espresso je aparat za kavu elegantnog i profinjenog dizajna koji sadrži najnoviju tehnologiju za mljevenu kavu ili ESE kapsule
 • Aluminijski kotao od 900 W i tlačna pumpa od 15 bara jamče espresso punog i kremastog tijela, intenzivne i mirisne arome
 • Izvrsna praktičnost uz uklonjivu posudu za kapanje od nehrđajućeg čelika i uklonjivi spremnik od 0,9 litara za jednostavno punjenje
 • Maxi-Cappuccino uređaj savršen je saveznik za pripremu mliječne pjene u kombinaciji s talijanskim espressom
 • Ariete proizvodi legendarne i funkcionalne proizvode: Vintage Line kombinira talijanski dizajn s jednostavnošću korištenja koja je zaštitni znak Ariete
 • Snage 900W, uz pritisak od 15 bara
 • Pjenilica za mlijeko
 • Filter s dvostrukom funkcijom
 • Odvojiva posuda za kapanje
 • Snažan
  Sa snagom od 900 W, s tlakom od 15 bara, ovaj će aparat pružiti puni okus u svakoj šalici.
 • Pjenilica za mlijeko
  Uživajte u luksuznim lattesima i macchiatu profesionalne kvalitete iz udobnosti vlastitog doma.
 • Filtar s dvostrukom funkcijom Filtar
  s dvostrukom funkcijom omogućuje upotrebu kave u prahu ili kave u mahunama.
 • Uklonjiva posuda
  za skupljanje tekućine Uklonjiva posuda za sakupljanje tekućine dizajnirana da vaše radne površine održava čistima i urednima.
Retro dizajn koji osvaja slika

Retro dizajn koji osvaja


Ariete ima širok izbor vintage aparata za kavu što ih čini jednom od glavnih marki ako tražite aparat retro izgleda. Njihov espresso aparats ada dolazi u prekrasnim retro bojama – perla bijela i tamno smeđa . Ariete aparati za kavu svojim dizajnom Classica kolekcije uklapaju se u svaki dizajn kuhinje.

Talijanski sistem pumpe slika

Talijanski sistem pumpe


Vrhunska kremasta espresso kava punog okusa moguća je zbog ugrađene pumpe pritiska 15 bara. Ariete je osim vrhunskog dizajna najviše pažnje posvetio izradi visokokvalitetnom modelu talijanske pumpe kako bi okus prave espresso kave mogli pripremiti i u vlastitom domu kao profesionalci.Uvijek savršena espresso kava savršene temperature i okusa.

Mlaznica za pripremu pjene od mlijeka slika

Mlaznica za pripremu pjene od mlijeka


Za svu ljubitelje cappucina, caffe latte dizajnirana je mlaznica na paru , kako bi okus vrhusnke kave obogatili bogatom pjenom od mlijeka .Jednostavnost održavanja zasigurno je prednost sa ovakvim načinom izrade pjene kroz sistem mlaznice. Na uređaju pristisnite funkciju izrade pjene , mlaznicu stavite u posudu uz samu površinu mlijeka te konstantnim pristiskom pare izradite bogatu pjenu.Preporučamo Vam korištenje svježeg mlijeka koje daje najbolje rezultate.

Ariete slika

Ariete


Osnovan 1964 godine u srcu Toskane , poznate po svojoj kreativnosti koja se očitava u samom vizualu brenda. 1995 godine udružuje se sa međunarodnom grupacijom Kenwood Appliances UK, a od 2001. godine djeluju pod poznatom DeLonghi Group. Inovativan i kreativan dizajn ključ su uspjeha. Svake godine ulažu se znatna sredstva u istraživanje i razvoj , kako u proizvodni tako i u tehnološki centar za primjenjive potrebe potrošača u segmentu mali kućanski aparati za kućanstvo. Veliki udio u tržištu ostvarili su kvalitetnim i povoljnim rješenjima u području održavanja i čišćenja našeg doma i malih kućanskih aparata poput Grati , Party Time programa kao i mnoge druge poznate kolekcije.