Brend: Tefal

Tefal automatski aparat za samopeglanje na paru YT4050E1

1.299,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Automatski aparat za samopeglanje na paru Tefal YT4050E1

Prvi Tefal aparat za peglanje koji sam pegla i dezinficira.

Tefal Care for you koristi prirodnu snagu pare za nježno peglanje, dezinfekciju i sušenje tkanina automatskim procesom za upotrebu bez napora. Otkrijte jedinstveno iskustvo peglanja tkanine: sve što treba da uradite je da ubacite do 3 tkanine u aparat za efikasno peglanje za samo 10 minuta. 10-minutni ciklus dezinfekcije uklanja do 99,9% virusa, bakterija i klica* uz smanjenje mirisa. Na kraju, ali ne i najmanje važno, proces sušenja upotpunjuje savršen paket za čišćenje i peglanje tkanina, čak i za osjetljive materijale, u udobnosti vašeg doma.

Automatski aparat za samopeglanje na paru koji radi posao umjesto vas—za potpunu njegu odjeće bez napora

Tefal Care For You automatski aparat za samopeglanje na paru uklanja nabore, dezinficira i uklanja mirise s odjeće i svih kućnih tekstila—sve uz automatski proces koji ne može biti lakši.

Ova rutina koja mijenja igru omogućava vam da izgledate najbolje iz dana u dan, uz automatsko uklanjanje nabora (10 do 30 minuta), ciklus dezinfekcije (40 minuta) koji ubija do 99,99% virusa, bakterija i klica* i nježno sušenje koje osigurava da nemate oštećenja na odjeći i drugom tekstilu.

Uklanjanje nabora pomoću ispravljača

Automatska jutarnja rutina bez napora: stavite do 3 odjevna predmeta da biste postigli lak rezultat uklanjanja nabora za 10 minuta ili ih ostavite do 30 minuta za vrlo uporne nabore.

Udar pare koji dezinficira

Automatska večernja rutina bez stresa: intenzivna snaga pare ubija do 99,99% bakterija, virusa i klica* bez ikakvog deterdženta ili hemikalija. *Vanjski laboratorijski test na pamuku, funkcija pročišćavanja – 40 min.

Nježno sušenje

Bez skupljanja ili progorjevanja, savršeno za osjetljive tkanine koje bi sušilica oštetila.

Energetski efikasno rješenje

Care For You troši 30% manje energije od tradicionalnog peglanja na paru* zahvaljujući Tefalovoj ekskluzivnoj i-BLUE Eco tehnologiji, koja modulira protok zraka i pare za optimalne rezultate. *Testovi provedeni 2022. godine upoređujući ciklus peglanja sa udarom pare od 10 minuta s programom Care For You i sesijom peglanja 3 majice s aparatom za vertikalno peglanje na paru TEFAL IT8490

Hemijska čistionica u vlastitom domu

Uživajte u osjećaju osvježene odjeće u vlastitom domu i smanjite posjete hemijskoj čistionici. Care For You uklanja mirise poput dima ili pržene hrane i osvježava sve vrste tekstila.

Savršeno za sve vrste tkanina i tekstila

Siguran za sve vrste odjevnih predmeta i tkanina, bez rizika od progorjevanja ili skupljanja: osjetljivi materijali poput svile ili vune, dječje plišane životinje, jastuci, deke, jorani, jakne i još mnogo toga.

Karakteristike

  • Veliki kapacitet spremnika vode (> 1L)
  • Indikator praznog spremnika
  • Automatsko isključivanje
  • Indikator spremnosti pare
  • Spremnik za kabal Čičak
  • Točkići
  • Vrsta utikača EUR
  • Straight plug utičnica