Brend: Miele

Miele sustav za glačanje B 4847 FASHIONMASTER

4.499,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 30360-- Kategorije: ,

Opis

1-2 sistem podizanja

Bez primjene sile.Dvije drške, bez primjene sile! Patentiranim 1-2 sistemom podizanja kompletan se uređaj, koji se sastoji od pegle, generatora pare i stola za peglanje, vrlo jednostavno sastavlja. Otključati i postaviti u vodoravan položaj – gotovo poput čarolije. FashionMaster ne ravna samo vaš veš, već i čuva vaša leđa!

Automatsko ispiranje

Za konstantnu snagu.Ostaci mineralnih tvari iz vode koja je isparila moraju se redovito isprati iz generatora pare, kako bi uređaj mogao garantovati konstantno dobar učinak. Ovisno o potrošenoj količini vode FashionMaster stoga automatski izračunava potreban interval ispiranja. Kada je spreman, ispiranje kreće odmah nakon uključivanja FashionMastera. Sve što morate učiniti je pražnjenje ladice s preostalom vodom.

Comfort-Zona

Veliki sto za peglanje.Veličine 120 x 40 cm sto za peglanje dovoljno je velik i za duge nogavice. Comfort-zona na vrhu stola za peglanje takvog je oblika da kompletni prednji dio bluze ili košulje možete peglati u jednom potezu, bez potrebe preklapanja rukava. To štedi vrijeme.

Točkići

Pokretan i okretan.Pokretljivo i okretno: FashionMaster i sklopljen stoji na vlastitim nogama i može se spremiti u stanu prema vlastitim željama. Pomoću točkića koji štite pod jednostavno se transportuje i slijedi Vas kamo god Vi želite ići. Prijelazi na tepihe, pragove ili pojedine stepenice ne predstavljaju nikakvu prepreku.

Funkcija usisa

Funkcija usisa za savršeno ravno.Funkcija usisa koja je ugrađena u stolu za peglanje omogućuje ciljano prodiranje pare u veš i smanjuje stvaranje kondenzacijske vode. Daljnji efekat: veš je za vrijeme peglanja sigurno fiksirano na stolu za peglanje.

Parna četka

Ponovno brzo u formi.Ružne linije i nabore u vašem sakou, blejzeru, večernjoj haljini ili zavjesama riješit ćete Steamerom. Teži upola kao pegla, ali ima isti pritisak pare i istu količinu pare. Nastavak četke uspravlja niti tekstila i garantuje savršeni razmak. Steamer se može koristiti i dok je FashionMaster sklopljen kako bi štedio prostor.

Tip uređaja
Boja
Savršeni rezultati peglanja ,,,,
Karakteristike
Komfor pri korištenju ,,,
Sigurnost ,
Dimenzije uređaja
Tehnički podaci
Isporučeni pribor ,,