Brend: Miele

Miele indukcijska ploča s integriranom napom KMDA 7476 FL

8.576,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

TwinBooster

 Snažna funkcija za brzo zagrijavanje.Koncentrisana snaga za brzo kuhanje! Ekskluzivna Miele funkcija TwinBooster čini kuhanje fleksibilnijim, obzirom da se indukcijska snaga može individualno podijeliti. Prema potrebi možete snagu dvije zone kuhanja spojiti u jednu jedinu zonu.

Trajno prepoznavanje posuda

Najbolje iskorištavanje energije.Ukoliko se na zoni za kuhanje nalazi posuđe, aktivirat će se brojčani prikaz neposredno nakon ukljčivanja polja za kuhanje. Automatski se gasi ručna aktivacija zona za kuhanje.

Miele CleanCover

Udobnost i sigurnost u detalju.Iza filtera za masnoću nalazi se Miele CleanCover: umjesto oštrih metalnih rubova i električnih dijelova, ovdje imate samo zatvorenu, ravnu površinu. Posebno je jednostavna za čišćenje i štiti od dodira s kablovima i motornih dijelova. Miele briga za detalj – za veću udobnost i sigurnost.

Filter od plemenitog čelika

Vizualno lijep i vrlo funkcionalan.Miele nape opremljene su 10-slojnim metalnim filterom za masnoću od plemenitog čelika. Pokrov i okvir filtera sastoje se od kvalitetnog plemenitog čelika. Nakon komfornog čišćenja filtera masnoće u mašini za suđe nema vidljivih obojenja. Tako Miele filteri masnoće dugo zadržavaju svoj kvalitetan izgled.

Napa u ravnini površine

Savršena napa.
Redukovani dizajn: Vaša Miele napa je suzdržana i elegantna – za zahtjevne situacije po pitanju estetike i funkcionalnosti. Zahvaljujući napi u ravnini površine svoje lonce i tave možete praktično pomicati po ploči za kuhanje, bez ikakvih prepreka.

 PowerFlex XL

Idealno za velike lonce .Svestrane i praktične: PowerFlex XL zone za kuhanje pružaju više mjesta za pripremu jela. Postavite dvije posude za kuhanje praktično jednu uz drugu ili koristite praktičnu funkciju premošćenja kako biste jednostavno zajedno uključili zone za kuhanje. Tako možete savršeno postaviti i svoj pekač. Jedinstvena je pritom nenadmašna brzina s Booster učinkom i do 7,3 kW.

 

Tip uređaja
Načini rada
Dizajn
Oprema zona za kuhanje
PowerFlex zone za kuhanje ,
Zona za kuhanje-1 ,
Zona za kuhanje-2 ,
Komfor pri korištenju ,,,,,,,
Učinak i efikasnost
Sistem filtracije
Jednostavno održavanje
Kapacitet usisa vazduha
Kapacitet usisa vazduha pri recirkulaciji
Sigurnost ,,,
Dimenzije uređaja
Tehnički podaci
Isporučeni pribor