Brend: Miele

Miele indukcijska ploča s integriranom napom KMDA 7272 FL-A SILENCE

6.644,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Con@ctivity

Najmoderniji standard.S Con @ctivity funkcijom se u potpunosti možete posvetiti uživanju u pripremi jela. Naime, napa i ploča za kuhanje međusobno komuniciraju. Ploča za kuhanje prenosi svoje postavke na elektroniku nape i automatski reguliše stepen rada ventilatora. Ne morate misliti na to kako ćete kasnije isključiti napu. Sve Miele „TwoInOne“ ploče za kuhanje serijski su opremljene s Con @ctivity funkcijom.

Trajno prepoznavanje posuda

Najbolje iskorištavanje energije.Ukoliko se na zoni za kuhanje nalazi posuđe, aktivirat će se brojčani prikaz neposredno nakon ukljčivanja polja za kuhanje. Automatski se gasi ručna aktivacija zona za kuhanje.

Miele CleanCover

Udobnost i sigurnost u detalju.Iza filtera za masnoću nalazi se Miele Clean Cover: umjesto oštrih metalnih rubova i električnih dijelova, ovdje imate samo zatvorenu, ravnu površinu. Posebno je jednostavna za čišćenje i štiti od dodira s kablovima i motornih dijelova. Miele briga za detalj – za veću udobnost i sigurnost.

 Praktične dodatne funkcije

Praktične dodatne funkcije.Više komfora pri kuhanju: sa Stop & Go funkcijom, uz samo jedan pritisak dugmeta, sve zone za kuhanje zagrijat će se na nivo snage 1 – tako da kratkotrajno možete ostaviti kuhinjsku ploču bez nadzora. Vaša jela ostat će na temperaturi posluživanja zahvaljujući funkciji održavanja topline. Dodatni plus: uključite Timer, zona za kuhanje isključit će se po završetku odbrojavanja. Recall-funkcija pamti odabrane postavke u trajanju od 10 sekundi.

.

Napa u ravnini površine

Savršena napa.Redukovani dizajn: Vaša Miele napa je suzdržana i elegantna – za zahtjevne situacije po pitanju estetike i funkcionalnosti. Zahvaljujući napi u ravnini površine svoje lonce i tave možete praktično pomicati po ploči za kuhanje, bez ikakvih prepreka.

 Silence motor

Exclusiv bei MieleSilence motorS Miele Silence motorom mirisi i masnoća ne uklanjaju se samo potpuno pouzdano već gotovo i bez zvukova. Čak i pri visokoj usisnoj snazi motor radi efikasno i izrazito tiho – za ugodnu zvučnu kulisu tokom kuhanja. Zvukovi nestaju u pozadini zahvaljujući dvostrukom ventilatoru. U usporedbi s prijašnjim modelima zvučne su vrijednosti smanjene oko 25 %.

 

Tip uređaja
Dizajn
Oprema zona za kuhanje
Zona za kuhanje-1
Zona za kuhanje-2
Komfor pri korištenju ,,,,,,,
Učinak i efikasnost
Jednostavno održavanje
Sistem filtracije
Kapacitet usisa vazduha
Sigurnost ,,
Dimenzije uređaja
Tehnički podaci
Isporučeni pribor