Brend: Bosch

Bosch sušilica WTH85206BY 8kg

1.599,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 30155- Kategorije: ,

Opis

Sušilica Bosch WTH85206BY s toplinskom pumpom

  • Easy Clean uz A++: učinkovito suši. S jednostavnim čišćenjem filtra kondenzatora.

  • Auto Dry: automatski suši rublje do točne željene razine suhoće.

  • Dizajn AntiVIbration: izuzetno stabilna i ugodno tiha zahvaljujući posebnoj zaštiti od vibracije.

  • Klimatski prihvatljiva sušilica s ekološki najprihvatljivijim sredstvom za rashlađivanje (R290).

  • LED zaslon s jednostavnim upravljanjem osjetljivim na dodir i mnogim dodatnim funkcijama, poput odgode uključivanja i prikaza preostalog vremena.

Automatski zna kad je vaše rublje suho

U bubanj sušilice ili perilice-sušilice stavite do deset kilograma rublja i AutoDry će ga osušiti točno do onog stupnja suhoće koji želite: bilo da želite rublje taman suho za glačanje ili izuzetno suho i spremno za slaganje. Njegovi senzori stalno prate temperaturu i vlagu kako bi zaštitili vaše rublje od visokih temperatura i presušivanja. Neka vaše rublje bude savršeno suho, svaki put.

Ugodno tiha i dugotrajna

Inovativne stijenke AntiVibration posebice su dizajnirane za pružanje veće stabilnosti i optimalno smanjivanje vibracija. Poboljšana izolacija također regulira razinu buke, što znači da su Bosch sušilice ugodno tihe, a vi se možete dobro naspavati.

Sušilica s ekološki najprihvatljivijim sredstvom za rashlađivanje (R290)

Naš novi raspon sušilica s toplinskom crpkom sadrže novo i ekološki prihvatljivije sredstvo za rashlađivanje, R290. To je ekološki najprihvatljivije, najprirodnije sredstvo za rashlađivanje na svijetu koje je trenutno dostupno na tržištu.

Sušenje koje je nježno prema tkaninama

Sustav SensitiveDrying savršeno čuva vaše rublje jer uvodi nježni, topli zrak sa svih strana. Tome pomažu i mekane, zakrivljene lopatice u bubnju koje omogućuju da rublje nikad ne leži ravno, što znači da se neće izgužvati. Rezultat: nježno osušeno rublje koje je savršeno mekano i bez nabora.

Brzo sušenje, savršeno za male količine rublja

Brzo sušenje Quick 40′ savršeno je za male količine laganih tkanina. Visoko precizne temperature i praćenje stupnja suhoće jamče brzo sušenje, tako da odjeću možete nositi odmah nakon završetka sušenja.