Brend: Bosch

Bosch perilica rublja WGB24410BY 9kg

2.449,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 30917- Kategorije: ,

Opis

Smanjuje gužvanje, ali i vašu hrpu za glačanje

Kako s najmanje truda dobiti odjeću koja nije zgužvana? Iron Assist nježno pari tek oprano i osušeno rublje u samo 20 minuta. A i opušta nabore na već nošenim košuljama ili hlačama. Samo stavite rublje u uređaj i neka Iron Asist napravi sve ostalo. Za do 50 %* smanjuje nabore na rublju, a time i vašu hrpu za glačanje.

Čiste savjesti operite samo jedan komad rublja

Trebate oprati omiljenu majicu, ali nemate dovoljno rublja za pun bubanj? Odaberite opciju Mini Load. Ona vam omogućuje da operete samo jedan komad rublja ili vrlo malu količinu do 0,5 kg i pritom uštedite do 40 % energije. Pametan način da čiste savjesti operete samo jedan komad rublja.

Pametni uređaji život čine jednostavnijim

Budućnost je stigla i kuca na vaša vrata. Home Connect donosi pametnu tehnologiju vašim kućanskim uređajima i omogućuje vam da njima upravljate sa svog mobitela ili tableta.

Easy Start Guide

Odabir pravog programa za vaše rublje ne samo da može zbuniti nego je rezultat često i ne tako savršeno čisto rublje. Uz aplikaciju Home Connect i funkciju Easy Start Guide više ne morate pogađati koji program odabrati jer će vam se uvijek preporučiti najbolji program, a preporuka dolazi ravno na vaš mobilni uređaj. Svaki put. I za svaki ciklus. Vi samo trebate u aplikaciju Home Connect unijeti boju rublja, vrstu tkanine i stupanj zaprljanja. Tako možete jednostavno odabrati pravi program i dobiti savršene rezultate, iz ciklusa u ciklus.

Brigu o svom rublju vodite daljinski

Nitko ne voli prati rublje, posebno kad vam se žuri i morate čekati da perilica završi. Perilice rublja Bosch s aplikacijom Home Connect pružaju vam potpunu kontrolu nad pranjem rublja. Mobilnim uređajem jednostavno daljinski upravljajte i pratite rad svoje perilice. Budući da perilici možete pristupiti i kad ste izvan kuće, svojim domom možete upravljati kako želite, čak i kad niste u njemu.

U stalnom kontaktu sa svojom perilicom rublja

Čekanje da perilica opere rublje može biti čisto gubljenje vremena, a i stresno, posebno ako vam se žuri. Aplikacija Home Connect rješava vas tih briga i omogućuje vam da budete produktivniji i bolje iskoristite svoje vrijeme. Može vam poslati push obavijesti izravno s kućanskog uređaja na mobilni uređaj kako biste doznali status programa kao i druge korisne informacije. Multitasking i u kući i van kuće upravo je postao malo jednostavniji.

Vrsta Samostojeća
Energetska učinkovitost A
Boja Bijela
Kapacitet pranja [kg] 9
Centrifuga [obr/min] 1400
Širina [cm] 59.8
Dubina [cm] 59
Visina [cm] 84.5
Nivo buke [dBA] 70