Brend: Bosch

Bosch mikser MFQ36450S ErgoMixx 450W

119,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 20235- Kategorije: , ,

Opis

Mikser Bosch MFQ36450S ErgoMixx 450W

Ručni mikser savršeno pristaje vašem dlanu — s praktičnim priborom

  • Motor velike snage 450 W: garantuje odlične rezultate za svaki zadatak miješanja i gnječenja.
  • Ergonomska ručka mekana na dodir svakoj ruci savršeno odgovara za udobno i sigurno miješanje.
  • Turbo metlice i kuke za gnječenje od nehrđajućeg čelika: zajamčite savršeno miješanje, tučenje i gnječenje.
  • 5 brzina plus funkcija turbo: precizan nadzor brzina za svaki recept.
  • Uključena sjeckalica: za jednostavno sjeckanje oraščića, čokolade, sira, začinskog bilja i još puno toga.

Udobno i sigurno rukovanje.

Miješanje bez brige i s najvećom udobnošću. Ergonomska ručka s premazom koji je mekan na dodir savršeno odgovara svakoj ruci te jamči opušteno i sigurno držanje – za bolju kontrolu na svakoj brzini. Lagano je kućište udobno za držanje, što rad čini jednostavnijim i manje zamornim.

Jednostavan gumb za izbacivanje za jednostavnu zamjenu pribora.

Praktično mijenjanje pribora za tučenje i gnječenje. Jednostavan gumb za izbacivanje otpušta pribor samo jednim pritiskom. Zamjenite opremu dok radite ili ako je želite oprati u perilici za posuđe samo jednim dodirom gumba.

Sa sjeckalicom za više raznolikosti kod pečenja i kuhanja.

Više raznolikosti s jednostavnim klikom: Uključena sjeckalica jednostavno se priključuje i može sjeckati čokoladu ili oraščiće za kolače, začinsko bilje i tvrdi sir za pripremu pesta i mnogo više u malo vremena.

Velika snaga za odlične rezultate.

Svaki zadatak obavite s lakoćom. S tihim, no snažnim motorom postignut ćete odlične rezultate s bilo kojim izazovom pečenja ili kuhanja. Od smjese za kolače do gustog tijesta, dovoljno je snažan čak i za pogon razne dodatne opreme – što znači da je lako pripremiti različite omiljene recepte.

Potpun nadzor nad miješanjem zahvaljujući pet brzina.

Zadržite kontrolu u svako doba jednostavnim klizanjem. Zahvaljujući širokom rasponu brzina s pet postavki možete miješati svaki recept do željene gustoće, od polakog miješanja sastojaka do tučenja bjelanjaka na najvišoj brzini. Funckija turbo vam daje dodatan izboj snage kad god vam je potreban.

Pribor od nehrđajućeg čelika za sve ideje.

Visokokvalitetni pribor donosi vam brzinu kod svakog miješanja, tučenja i gnječenja. S turbo metlicama od nehrđajućeg čelika tučenje bjelanjaka, priprema šlaga ili laganih smjesa postaje jednostavno. Otporne kuke za gnječenje savršene su za guste sastojke poput onih za domaći kruh – a pečenje postaje užitak.