Brend: Bosch

Bosch kuhinjski robot MUM9BX5S22 OptiMUM 1500 W

1.549,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Kuhinjski robot Bosch MUM9BX5S22 OptiMUM

Kuhinjski robot OptiMUM vitke i elegantne izvedbe. Svojom integriranom vagom, automatskim funkcijama SensorControl Plus i snagom od 1500 W osigurava savršene rezultate svaki put.

 • Savršeno pripremljeno tijesto zahvaljujući vrlo snažnom motoru od 1500 W i pametnom senzoru za tijesto, izdržljivosti kućišta koje je u cijelosti izrađeno od metala i raznolikim primjenama uz savršeno prilagođeni, profesionalni dodatni pribor.
 • Vrlo velika posuda od brušena nehrđajućeg čelika zapremnine 5,5 litara, prikladna za pripremu velike količine tijesta, npr. 3,5 kg smjese za kolač, u jednom koraku.
 • Tako praktično! Zahvaljujući ugrađenoj vagi svi se sastojci za recept mogu točno izvagati u posudi.
 • Posve metalno kućište: trajno metalno kućište s visokokvalitetnim detaljima za dugotrajni užitak.
 • Savršeni rezultati zahvaljujući sustavu 3D PlanetaryMixing koji osigurava optimalno miješanje svih sastojaka.

Udobnost

 • Ugrađena vaga: sastojci se mogu izvagati izravno u posudi radi uštede vremena tijekom pripreme
 • SensorControl Plus: pronađite vrijeme za nešto drugo umjesto nadgledanja aparata
 • Ugrađeni mjerač vremena: unaprijed postavite vrijeme rada za ponovljene savršene rezultate – uređaj se zaustavlja automatski
 • Smart tool detection – pametna detekcija alata: koji god alat upotrebljavali, OptiMUM će postići maksimalnu brzinu za svaki alat
 • Vrlo velika posuda od brušena nehrđajućeg čelika zapremnine od 5,5 l s dvjema udobnim ručkama za do 3,5 kg smjese za kolač ili 1,5 kg brašna sa sastojcima za dizano tijesto
 • 7 stupnja uključenja odnosno radne brzine, trenutno uključenje
 • EasyArmLift: jednostavno pomicanje višenamjenske ručke
 • Easy storage: automatsko namatanje kabela za jednostavno i brzo spremanje

Ugrađena vaga za veću učinkovitost i manje čišćenja.
Zašto koristiti više uređaja kad je jedan dovoljan? Zahvaljujući ugrađenoj vagi, sastojke vašeg recepta možete vagati izravno u zdjeli ili drugom priboru. To je učinkovito i štedi vrijeme jer ne morate čistiti drugu zdjelu.

OptiMUM set za slastičare za profesionalnu obradu.
Sastojke je potrebno dobro obraditi, inače rezultati nisu zadovoljavajući. Set za slastičare OptiMUM koji se može prati u perilici posuđa jamči savršene rezultate: metlica za miješanje (savršeno odgovara zdjeli), posve metalna metlica za tučenje (prilagodljive visine) i visokoučinkovita kuka za gnječenje posebnog oblika.

Savršeno mjerenje vremena uz funkciju mjerača vremena.
Ne može biti praktičnije. Jednostavno postavite potrebno vrijeme i OptiMUM će mijesiti ili miješati koliko god dugo želite. Dok OptiMUM to radi, vi se možete pozabaviti pripremom drugih sastojaka jer se automatski zaustavlja.

Jednostavna priprema s EasyArmLift.
Zamjena pribora za miješanje ne bi trebala biti naporna. S praktičnim EasyArmLift, s lakoćom možete pomaknuti ručicu i brzo ukloniti pribor za tijesto. Uz EasyArmLift možete uživati u odličnoj praktičnosti, kao i uštediti na vremenu i energiji.

Jednostavno sastavljanje opreme zahvaljujući označivanja bojom.
Razmišljanje o tome kako sastaviti opremu više nije potrebno. Označavanje bojom na uređaju i priboru, opremi jamči jednostavno sastavljanje. Bilo da se radi o hamburgeru, tjestenini ili hrani za bebe: ogroman odabir dodatne opreme znači da svoje ideje možete primijeniti u praksi na jednostavan način.

Automatsko namatanje kabla za jednostavnu i brzu pohranu kabla.
Kabel bi trebao biti nevidljiv. Zahvaljujući EasyStorage, to je moguće. Kratkim povlačenjem kabla i njegovo automatsko namatanje omogućuje da on bude spremljen u uređaj. Tako ćete imati više mjesta za druge kuhinjske potrepštine.

Kapacitet

Izrađena za veće izazove
Na dječjim rođendanima, godišnjicama ili večerima provedenima s prijateljima i pizzom. U elegantnoj, robusnoj posudi za miješanje od nehrđajućeg čelika zapremnine 5,5 l mogu se odjednom izmiješati veće količine tijesta, npr. 3,5 kg smjese za torte. Dvije ručke omogućuju dodatnu praktičnost.

Materijal/Dizajn

 • Odličan dizajn: nagrađivani uređaj privlači poglede u vašoj kuhinji.
 • Izdržljivo i čvrsto kućište od tlačno lijevanog aluminija
 • Poklopci mehanizma izrađeni od brušena nehrđajućeg čelika izgledaju vrlo kvalitetno, a takvi su i na dodir i osjet

Godine zadovoljstva uz visoku kvalitetu i komfor.
Prizor koji će vas uvijek oduševiti. U godinama koje dolaze. Kuhinjski aparat OptiMUM sa sofisticiranim, posve metalnim kućištem. Kućište nije samo osobito visoke kvalitete i jednostavno za čišćenje nego i dokazuje da je ovaj uređaj osmišljen kako bi vam dugo vremena pružao zadovoljstvo.

Performanse

Savršeni rezultati miješanja zahvaljujući sustavu 3D Planetary Mixing.
Zahvaljujući istovremenom miješanju u tri smjera sastojci će se uvijek savršeno izmiješati. Svi će sastojci završiti u smjesi jer se neće zalijepiti za stijenke posude.

Jednostavna i brza priprema sa 7 postavki brzine.
Svakom je dijelu pribora potrebna različita razina brzine. Zahvaljujući 7 razina brzine, vaša će jela biti pripremljena jako brzo, jednostavno i precizno. Treba li vam više brzine ili želite blendati sastojke? Prilagodite razinu brzine i uživajte u svojem jelu u tren oka.

Uključen dodatni pribor

 • Uvijek nađite pravi mehanizam za dodatni pribor; svaki mehanizam i dodatni pribor označeni su bojom
 • Absolute metlica za miješanje: savršeno miješanje omogućeno metlicom za miješanje koja savršeno pristaje obliku posude; miješanje svih sastojaka u homogenu smjesu
 • Metalna metlica za stepanje: podesivo po visini, za savršenu obradu većih ili manjih količina, npr. bjelanjaka
 • High Performance metlica za gnječenje: poseban oblik omogućuje kuki da “prereže” tijesto i opet ga umijesi zajedno. Rezultat je intenzivnije miješanje tijesta
 • Uključen stakleni blender ThermoSafe debelih stjenki zapremnine 2,3 l (s hranom: 1,5 l) za jednostavno i sigurno miješanje vrućih juha i ledenih pića bez buke zahvaljujući posebnom obliku
 • Uključena dodatna plastična posuda zapremnine 5,5 l. Priprema dizanog tijesta uvijek je osobito uspješna zahvaljujući izolacijskim svojstvima plastike

Sigurnost

 • Visoka sigurnost radi zatvorenog pogonskog dijela
 • Zaštita od ponovnog neželjenog uključenja
 • Gumene nožice

Gumene nožice za stabilnost i visoki stupanj sigurnosti.
Maksimalna sigurnost u svakom trenutku. Gumene nožice jamče dodatnu stabilnost kuhinjskog aparata i spriječavaju njegovo pomicanje. Zaštićeni zupčanici nam omogućuju uživanje u visokim sigurnosnim standardima. Elektronsko sigurnosno isključivanje spriječava neočekivano pokretanje motora.

Jednostavno za čišćenje

Jednostavno čišćenje zahvaljujući opremi koja se može prati u perilici posuđa.
Čišćenje nakon pripreme obroka inače je dugotrajno.  Sada možete u udobnosti uživati i nakon pripreme hrane. Opremu je najčešće moguće oprati u perilici posuđa što jamči jednostavno i prikladno čišćenje. To štedi na vremenu.

Izvrsni rezultati

 • Snažan i izdržljiv motor od 1500 W i za zahtjevna tijesta
 • 3D PlanetaryMixing: brzo i savršeno miješanje svih sastojaka; zahvaljujući poboljšanom planetarnom sistemu miješanja s jedinstvenim gibanjem u tri dimenzije istovremeno
 • SensorControl Plus: uvijek savršeni rezultati za dizano tijesto, tučeno vrhnje i bjelanjke. Jednostavno pritisnite tipku i aparat će se zaustaviti kada postigne savršeni rezultat
 • Smart Dough Sensor: konstantna brzina miješanja cijelo vrijeme, i kod pripremanja težeg tijesta i većih količina, jamči brze i savršene rezultate

Iznimno snažan – velike količine, gusta tijesta i smoothiji.
Bez potrebe za beskonačnim čekanjem da se tijesto do kraja izmiješa. Iznimno snažan motor jamči savršene rezultate, a čak se i gusta tijesta i velike količine mogu obraditi s lakoćom. Uz blender ukusni smoothiji su spremni u tren oka. Svi se sastojci obrađuju pouzdano i dosljedno.

Uvijek savršeno istučeni bjelanjci i šlag te savršeno izmiješeno tijesto s kvascem.
Pametni programi SensorControl Plus pobrinut će se za savršenu gustoću šlaga, tučenih bjelanjaka te čak i tijesta s kvascem samo jednim pritiskom na gumb. Možete postaviti željeno vrijeme miješenja pomoću integriranog mjerača vremena.

Savršena dosljednost zahvaljujući neprestanoj brzini miješanja.
Gusta tijesta i velike količine često su izazov za kuhinjske uređaje. Ne sa pametnim senzorom za tijesto. On jamči postojanu brzinu miješanja u svakoj situaciji, čak i s gustim mješavinama i velikim količinama tijesta, a pruža dosljedno dobre rezultate u najkraćem mogućem vremenu.

Svestranost

 • Vrlo raznolik dodatni pribor omogućuje vam kreativnost u kuhinji
 • Prilagodite kuhinjski robot svojim potrebama zahvaljujući velikom asortimanu opcionalnog dodatnog pribora