Brend: Berlinger Haus

Berlinger Haus Moonlight kutija za kruh s dodacima BH-6755

125,00 KM

U cijenu je uključen PDV
Kategorija:

Opis

Posuda za kruh i kuhinjski dodaci Berlinger Haus BH-6755 – tračak elegancije u vašoj kuhinji

Predstavljamo izvrsnu posudu za kruh i set kuhinjskih kanistera iz renomirane kolekcije Berlinger Haus Moonlight. Izrađen za suvremeni dom, ovaj set ne samo da pruža namjenski prostor za vaše pečene užitke i osnovne potrepštine, već također dodaje auru sofisticiranosti vašem kuhinjskom pultu.

Bezvremenska elegancija i funkcionalnost:

Bread Box Berlinger Haus

Istaknute značajke:

Elegantan dizajn u dva tona: Uronite u meku harmoniju svijetlosive i luksuznog dodira ružičastog zlata. Dizajn koji osvaja i nadopunjuje.
Robustan i prostran: posuda za kruh ima dovoljno prostora koji osigurava da će vaš kruh i peciva ostati svježi i ukusni. U kombinaciji s tri kuhinjske posude, vaš čaj, kava i šećer pronašli su svoj novi dom.
Kvaliteta kojoj možete vjerovati: Izrađen od vrhunskog nehrđajućeg čelika, set obećava elastičnost, izdržljivost i otpornost na koroziju. Cijeli životni vijek elegancije ono je u što ulažete.
Estetika mjesečine: Proizvodi iz kolekcije Moonlight oda su spokojnoj ljepoti mjesečine koja svjetluca na vodi. Prepoznatljiva Moonlight 3D tehnologija uparena s nijansama ružičastog zlata nudi neusporedivo luksuzno iskustvo.
Detaljan dizajn: svaki kanister ukrašen je inicijalima od ružičastog zlata, što osigurava da uvijek posegnete za pravim sastojkom bez dvoumljenja.
Tehnički podaci:

Materijal: najfiniji nehrđajući čelik
Dimenzije kutije za kruh: 42,5 x 23 x 16 cm
Dimenzije kanistera (svaki): Ø11,5 x 15-19 cm
Paleta boja: suptilna svijetlo siva u kombinaciji s bogatim ružičastim zlatom
Tema dizajna: kolekcija Moonlight
Njega i održavanje:

Čišćenje: Nježno obrišite površine vlažnom mekom krpom. Nastavite s poliranjem suhom pamučnom krpom kako biste zadržali blistavi izgled kompleta.
Sigurnost prije svega: Izbjegavajte abrazivne kemikalije i oštra sredstva za ribanje. Sačuvajte netaknutu završnicu svog seta.